Verhuizing showroom

Wij gaan onze vertrouwde en knusse showroom in Heerenveen verlaten voor een nieuw avontuur in Beetsterzwaag. Beetsterzwaag is gelegen aan de A7 op slechts 10 minuten rijden vanaf Heerenveen. Wij hebben jaren lang met veel plezier in Heerenveen gezeten, het is echter tijd voor meer ruimte waar we klanten nog beter kunnen bedienen. Een plek waar de afwerking van de houten vloeren gedaan kan worden als ook de verkoop.  Er zullen diverse stijlkamers komen met vele verschillende houten vloeren. Hierbij valt te denken aan: Lamelparket, hoogkant parket, visgraat vloeren, hoogkant, Hongaarse punt en diverse andere patroon vloeren. Daarnaast zullen wij de showroom ook voorzien van een kinderkamer zodat zij zich ook goed kunnen vermaken!
Verhuizing Dutzfloors
Op de eerste foto staat onze huidige showroom in Heerenveen weergegeven waar we eind Maart uigaan. We hebben hier jarenlang met veel plezier gezeten en het doet uiteraard een beetje pijn om afscheid te nemen van onze fijne en vertrouwde plek. We hebben echter meer ruimte nodig waar we klanten nog beter kunnen bedienen vandaar dat we gaan verhuizen naar Beetsterzwaag. Op de tweede foto staat ons toekomstige pand weergegeven. Beetsterzwaag is een dropje in Friesland gelegen aan de A7, gemakkelijk bereikbaar vanuit geheel Nederland. We gaan van zo'n 200 m2 naar zo'n 2000m2. Er moet dus heel wat werk verzet worden!
Dutzfloors Heerenveen
 
Dutzfloors Beetsterzwaag
 
Wij zijn Joop Jan, Hedwig en Redmer en vormen samen het kloppende hart van Dutzfloors. We hebben altijd met volle overgave en passie gewerkt in onze kneuterige showroom in Heerenveen, waar mensen vanuit het hele land naar ons toe komen. Een geweldig gevoel om mensen in een kleine showroom op een 'afgelegen' industrieterrein te ontvangen uit geheel Nederland. Uiteraard willen wij deze lijn graag doorzetten in onze nieuwe showroom, en waar mogelijk nog beter! Mocht je gave en leuke ideeen hebben voor onze nieuwe showroom dan horen wij dit graag. Onze klanten en potentiele klanten weten uiteindelijk het beste wat ze graag in een houten vloeren showroom terug zien. Mail gerust naar info@dutzfloors.com.
Verhuizing Dutzfloors
Verbouwing showroom Beetsterzwaag in volle gang. Het nieuwe pand ligt gelegen tussen de eikenbomen aan de Beetsterweg. Er zullen diverse stijlkamers gemaakt worden met verschillende type houten vloeren. Aan de wand zullen borden worden getoond als ook op de grond. Op deze manier krijg je een goed beeld krijgen van de mogelijkheden aangezien het op een groter oppervlakte wordt getoond. Daarnaast zal de gehele showroom veel beleving uitstralen.
Verbouwing showroom Beetsterzwaag
 
Verbouwing showroom Beetsterzwaag