Referentie houten vloer Beetsterzwaag

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

witte visgraat vloer
visgraat vloer wit
Witte visgraat vloer

Referentie houten vloer Beetsterzwaag

Diverse houten vloeren bij meerdere leveranciers bekeken. Uiteindelijke gekozen voor Dutzfloors vanwege de kwaliteit en prijsverhouding. Ze kwamen bij ons thuis voor het geven van interieur advies. Ze hebben toen meerdere borden meegenomen en uiteindelijk hebben wij voor een prachtige witte visgraat duoplank gekozen. De vloer is helemaal ter plekke afgewerkt en ligt er enorm strak bij. Wij zijn erg te spreken over het uiteindelijke resultaat en krijgen veel positieve berichten.

Eigenschappen witte visgraat vloer

Deze visgraat vloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken. Voor iedere boom die wordt gekapt wordt weer een nieuwe geplant. De toplaag van deze vloer bestaat uit massief eiken en de onderlaag uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking van deze visgraat vloer geminimaliseerd en kan deze perfect in combinatie met vloerverwarming. Deze vloer is geschuurd en afgewerkt met een witte kleur olie. Door het schuren van de vloer is de nerftekening van het hout niet goed zichtbaar en blijft de witte kleur olie meer aan de oppervlakte van de planken. Dit zorgt voor een rustig en warm effect. Mocht je nog vragen hebben over deze schitterende witte visgraat vloer neem dan gerust contact met ons op. 

 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

  1. Gratis en vrijblijvend advies
  2. Open wanneer het jou uitkomt
  3. Binnen 24 uur antwoord
  4. 15 jaar garantie
  5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
  6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming

 

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Eiken visgraat vloer