Referentie Fam Bijstra Tjerkgaast

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Verouderde houten vloer
Verouderde eiken vloer
Verouderde eiken vloer

Referentie houten vloer Tjerkgaast

Online maakte we een afspraak en kregen al snel reactie dat we op ons gewenste moment konden komen. We werden verrast door de vele mogelijkheden. Wat ons vooral aansprak was dat ze maar 1 product hebben, namelijk eiken houten vloeren. De offerte die direct werd opgesteld werd we ook enthousiast van. Nadat we akkoord hadden gegeven bleef het meedenken en de hulp. De parketteur is voor het leggen langsgekomen om alles na te meten en te bespreken. 
Het eindresultaat is prachtig geworden, nog mooier dan we hadden gedacht! Bedankt team Dutzfloors. Berken direct online de prijs van deze antiek geschaafde houten vloer. 

Waarom een Dutzfloors

 1. Europees eiken hout
 2. 15 jaar garantie
 3. Speciaal op maat gemaakte vloeren
 4. Open wanneer het jou uitkomt
 5. Lange planken +/- 2000mm -2500mm, 10% kortere delen
 6. Eerlijk hout
 7. Eigen Nederlandse productie 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Inspiratie verouderde vloer