Parket Groningen

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
Ben je op zoek naar mooi en kwalitatief hoogwaardig parket voor jouw woning of pand in Groningen? Wij produceren parket in eigen beheer en werkt met eerlijk hout. Bij ons bestel je de juiste parketvloer makkelijk en veilig, en wij leveren in binnen- en buitenland. Koop je liever bij ons in de winkel? Wij heten je graag welkom in onze showroom, slechts een half uur rijden van Groningen.

Hoogwaardig parket in Groningen, op maat gemaakt van eerlijk hout

Dutzfloors nabij Groningen doet alles volledig in eigen beheer, van de aankoop tot de afwerking van hout. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo wordt het parket direct aangepast aan het juiste klimaat, wat krimp of uitzetting door klimaatverschillen voorkomt. Een ander voordeel is dat we hoogwaardig parket kunnen leveren tegen een scherpe prijs. Wij hebben tenslotte niet te maken met tussenhandelaren. Omdat we werken met hoogwaardig hout zijn we in staat uitermate duurzame vloeren te creëren. Dit wordt afgewerkt met een sterke toplaag, waar je maar liefst 15 jaar garantie op krijgt.

Dutzfloors werkt alleen met eerlijk hout uit verantwoord beheerde bossen. Dit hout wordt na het kappen opnieuw gepland.

Voor verschillende soorten parket nabij Groningen

Binnen ons assortiment kun je kiezen uit tal van verschillende kleuren, diktes, breedtes en bewerkingen. Laat je inspireren op onze website of bekijk ons aanbod in onze showroom in Beetsterzwaag. Ondanks het ruime assortiment kan het natuurlijk zijn dat de gewenste vloer er niet tussen zit. Geen nood! Dutzfloors maakt parket op maat, volledig naar wens van de klant. We horen graag van je, zodat we direct aan de slag kunnen met jouw droomvloer.