Over Dutzfloors

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren. Wij combineren kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap in onze gehele organisatie. We brengen je graag op de hoogte over allerlei diverse houtsoorten, de verschillende legmethodes en de manieren waarop de vloeren bewerkt kunnen worden.

Wij stellen hoge eisen aan de producten als ook aan de mensen die het vervaardigen. We leveren niet alleen een houten vloer maar het totaal plaatje. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je aankoop perfect aansluit op je wensen.

Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat je zo tevreden mogelijk bent. Dit doormiddel van onze werkwijze, onze garantie, de service die we bieden en de manier waarop we eventuele klachten met je afhandelen. 

Een gedegen en eerlijk advies

Wij staan voor dat wat ons onderscheid. Geen standaard verhaal maar een verhaal dat aansluit bij je wensen en opvattingen. Dit betekent niet alleen goed luisteren maar bovenal de vertaling die aanluit bij jouw wensen. Het is onze passie om klanten die service te geven die ze van ons mogen verwachten. Hoe clichèmatig het ook klinkt; wij zin pas tevreden als jij dit ook bent en natuurlijk ook blijft. Dit doen wij niet alleen door jouw wensen centraal te stellen maar ook door constant mee te blijven denken. Geen vraag is ons teveel. Bij ons vind je zeker de houten vloer van je dromen, een droom die blijft voortbestaan.

  1. Meer dan 200 houten vloeren in onze showroom
  2. 100% slagingskans
  3. Houten vloeren op maat gemaakt tegen goede prijzen
  4. Eigen Nederlandse productie zonder tussenhandelaren.
Team Dutzfloors houten vloeren

Klantbeoordelingen

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.