9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Multiplank vloeren voor op vloerverwarming

Multiplank vloeren bestaan uit twee lagen. De toplaag is van Europees massief eikenhout en deze wordt geplakt op de berkenmultiplex onderlaag. Deze berkenmultiplex onderlaag gaat de werking van de massieve toplaag tegen. Hoe dikker de eiken toplaag is, hoe dikker de berkenmultiplex onderlaag. Dit om de werking van de multiplank vloer te minimaliseren. Omdat de werking van onze eiken multiplanken minimaal is zijn deze ook uitstekend te leggen op vloerverwarming.

Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze houten vloeren geven we hier maar liefst vijftien jaar garantie op. Alle vloeren worden in onze werkplaats in Friesland op maat gemaakt. Je kan bij ons kiezen uit verschillende breedtes, verschillende gradaties noesten en uit tal van bewerkingen. Op basis van jouw wensen gaat onze productie afdeling bezig met het maken van de door jouw samengestelde vloer.

Video afspelen
Multiplank opbouw

Multiplank is een samengestelde houten vloer

Multiplank vloeren zijn vloeren waar de uitstraling van een massieve houten vloeren gecombineerd is met de voordelen van ambachtelijk parket. Onze multiplank vloeren hebben eiken toplagen van 3, 4 of 5mm dik. En de berkenmultiplex onderlagen bestaat uit 12, 16 of 20mm dik. We maken onze houten vloeren in planken tot wel 40cm breed en tot wel 5.00 meter lang. Op basis van je wensen stel je je eigen vloer samen.

Wil je de multiplank op vloerverwarming plaatsen? Dan is de maximaal dikte 16mm, deze valt dikte valt binnen de vastgestelde isolatiewaarde. Deze dikte maken we in planken tot 26cm breed en met een lengte tot 2.50 meter. Wil je liever een smallere vloer? We maken ook multiplank vloeren in planken van 18cm en 22cm breed. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan eens ons kleurenoverzicht!

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Vloeren gelegd in verschillende plaatsen

0

Aanbeveling van klanten

Eiken multiplanken geschikt voor alle ruimtes

Onze eiken multiplanken zijn geschikt om te plaatsen in vele ruimtes. Wij voorzien al onze eiken multiplanken van een sterke beschermlaag, deze laag brengen we volledig machinaal aan. Door het machinaal aanbrengen krijgt iedere plank een evenredige verdeling.

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij de vloer 2 beschermlagen te geven, hierdoor ontstaat een nog sterkere en slijtvastere beschermlaag. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de vloer rijker van kleur wordt en je er na het leggen direct op kan leven. Oftewel een woning klare multiplank vloer. Als je kiest voor 2 beschermlagen dan is de vloer geschikt voor alle type ruimtes. Van woonkamer tot keuken en van hal tot wc. Daarnaast zorgt onze oliewerkwijze ervoor dat de eiken vloer gemakkelijk te onderhouden is en geschikt is voor iedere leefsituatie. Kom gerust langs in onze showroom of neem direct contact met ons op en wij helpen je mee met het realiseren van je droom houten vloer.

Multiplank vloerverwarming
Goedkope multiplank

Wanneer is de multiplank de juiste keuze?

Een multiplank vloer is de juiste keuze als je opzoek bent naar een echte houten vloer die stabiel blijft liggen. Doordat de werking geminimaliseerd is kan een duoplank strak geplaatst worden en blijft deze mooi op zijn plek liggen, en is de vloer zeer geschikt voor op vloerverwarming. Er zullen ook geen naden tussen de vloerdelen ontstaan, en hierdoor komt er ook geen rommel tussen de planken. Waar een massieve vloer uitzet en krimpt is een multiplank enorm stabiel.

Zelf leggen of laten leggen van je vloer

Als je jouw nieuwe vloer zelf wilt leggen, dan is de multiplank vloer zeker een goede keuze. Door de mes- en groefverbinding leg je de planken gemakkelijk in elkaar. Het is dan ook wel eerlijk om te zeggen dat vrijwel iedereen dit kan. Wij kunnen de multiplank in diverse soorten en uitvoeringen aanleveren. Wil je deze toch laten leggen door professionele parketteurs? Dan verzorgen wij dit natuurlijk graag voor je. Wij leggen onze eikenhouten vloeren door geheel Nederland.