Lichte houten vloer

Ben je op zoek naar een lichte houten vloer? Kijk dan eens rond op deze pagina vol met houten vloeren.  Het voordeel van een lichte houten vloer is dat deze vrijwel in ieder type interieur past. Of je interieur nou donker of licht is het maakt niet uit. Omdat wij de gehele productie van eiken vloeren in eigen beheer hebben kunnen wij ten alle tijden de vloer maken waar jij naar opzoek bent. Mocht je op onze website niet de lichte houten vloer zijn tegen gekomen waar je naar op zoek bent, geen enkel probleem, jouw wens is onze opdracht. Neem gerust een tijdschrift of magazine waar je een mooie vloer in bent tegen gekomen zodat wij een goed beeld hebben wat je mooi vindt. Laat vervolgens de rest maar aan ons over!

Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (11)
 2. € 40,00 - € 79,99 (27)
 3. € 80,00 en meer (6)
Vloersoorten
 1. Duoplank (39)
 2. Visgraatvloeren (5)
Kleur
 1. Wit (43)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Producten 1 tot 12 van totaal 44

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Producten 1 tot 12 van totaal 44

Tal van diverse lichten houten vloeren

Een lichte houten vloer is in tal van kleuren en mogelijkheden verkrijgbaar. Bij een lichte houten vloer wordt er veelal gedacht aan: witte vloeren, blanke vloeren en licht grijze vloeren. Uiteraard zijn hier heel veel mogelijkheden in aangezien er tal van diverse licht tinten bestaan en daarnaast ook tal van verschillende merken. In onze showroom hebben wij grote vloerenborden hangen en daarnaast ook vloeren in diverse ruimtes op de grond liggen zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast bevatten deze verschillende ruimtes diverse muurkleuren waardoor je ook direct kunt zien welke muurkleur goed past bij de lichte houten vloer waar je voorkeur naar uit gaat.

Een houten vloer met geweldige eigenschappen

Omdat wij de gehele productie van onze lichte houten vloeren in eigen beheer hebben kunnen wij kwaliteit garanderen. Het gehele productieproces vindt plaatst in Nederland waardoor krimp en uiteenzetting tegen gegaan worden. Dit zorgt ervoor dat de werking minimaal is en onze vloeren uitstekend gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. De toplaag van onze vloeren bestaat uit Europees massief eikenhout en de onderlaag uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. De levensduur is afhankelijk van de dikte van de toplaag. Onze eiken vloeren gaan tussen de 30 en 50 jaar mee. Het mooie is dat al onze planken een lengte hebben tussen de 2 meter en de 2.50 meter. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Daarnaast zijn onze planken in diverse sorteringen, bewerkingen en breedtes te verkrijgen.