Kern gerookte vloer inspiratie

Referentie houten vloer Heerenveen
Houten vloer Heerenveen

Schitterende kern gerookte vloer van de hoogste kwaliteit Europees eiken hout. Deze vloer heeft een rustieke sortering, maar is uiteraard ook in diverse andere sorteringen verkrijgbaar. Omdat wij allen vloeren speciaal op maat maken, kunnen wij de vloer maken die aan al je wensen voldoet. De werking van deze vloer is geminimaliseerd en kan perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven wij 15 jaar garantie op het loslaten van de toplaag. Wil je deze prijs van deze kern gerookte houten vloer weten? Bereken de prijs gemakkelijk en snel online

In de onderstaande video geven we uitleg over de kwaliteit van onze Europees eiken houten vloeren. 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Houten vloer referentie