Kasteelvloer inspiratie

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

antiek bruine vloer
Bruine houten vloer

In de video hieronder kun je de kwaliteit van onze houten vloeren bekijken. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit geven we op het loslaten van de toplaag maar liefst 15 jaar garantie. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen. Onze houten vloeren kunnen perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming.

Prachtige verouderde kasteelvloer

Deze kasteelvloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken. Deze vloer heeft een toplaag van 4mm massief eiken en een onderlaag van 12mm watervaste berkenmultiplex die kruislings op elkaar zijn verlijmd. Hierdoor is de werking van deze verouderde vloer geminimaliseerd en kan deze perfect in combinatie met vloerverwarming. De planken hebben een lengte van tussen de 2 meter en 2.40 meter. Dit zorgt voor een mooi ruimtelijk effect. Deze eiken kasteelvloer is verouderd en komt hierdoor vol te zitten met butsen en deuken. Bekijk gerust eens onze collectie kasteelvloeren. Mocht je nog vragen hebben over deze eiken vloer neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Bruine houten vloer