Kan een houten vloer in de keuken?

Veel mensen vragen zich af of een houten vloer in de keuken kan. Uiteraard is het mogelijk om de houten vloer door te leggen in de keuken. Hierdoor creëer je rust en eenheid en ook zal de ruimte groter lijken.

Het is natuurlijk prachtig om de houten vloer door te leggen in de keuken, maar is het wel verstandig om dat te doen? De vragen die wij vaak krijgen zijn:

 1. Hoe zit het met vlekken?
 2. We hebben een vaatwasser, wordt de vloer hierdoor niet te vochtig?
 3. We laten nog weleens wat vallen in de keuken is dat erg?

  Als de toplaag van de vloer niet goed wordt afgewerkt dan raden wij het af om de vloer door te leggen in de keuken. Want je wilt je toch niet steeds zorgen maken over de vloer in de keuken? Het zou zonde zijn als de houten vloer in de keuken er na een korte tijd niet meer mooi uitziet.

Een houten vloer voor in de keuken

Als de toplaag van de vloer niet goed wordt afgewerkt dan raden wij het af om de vloer door te leggen in de keuken. Want je wilt je toch niet steeds zorgen maken over de vloer in de keuken? Het zou zonde zijn als de houten vloer in de keuken er na een korte tijd niet meer mooi uitziet. Wij vertellen je graag meer over onze olie werkwijze
 
Informatie houten vloeren

Een houten vloer in de keuken zorgt voor eenheid

Het is ptachtig om de houten vloer in de keuken door te leggen. Dit zorgt voor rust en eenheid. De houten vloer is de basis en zorgt voor een prachtig geheel. Door de eenheid oogt het ruimer en hierdoor creëer je rust in je huis.  Al onze houten vloer zijn geschikt voor in de keuken. Dit komt door onze oliewerkwijze en de kwaliteit van onze houten vloeren. Het is van essentieel belang dat je de juiste aandacht besteed aan de afwerking.

 1. Een goed beschermde houten vloer
 2. Machinaal geolied; je kunt er direct op leven
 3. Rijk van kleur en een sterke topcoating
Houten vloer in de keuken
Keuken houten vloer
Eiken vloer in de keuken
Houten vloer in keuken
Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Eerst de houten vloer of eerst de keuken?

Het is het allermooiste om eerst de vloer te plaatsen en daarna de keuken. Wanneer de vloer verlijmd wordt geplaatst kan de volledige keuken op de houten vloer worden gezet. Als de vloer zwevend wordt gelegd is het van belang dat de keukenplint op de juiste hoogte wordt gemaakt zodat het lijkt alsof de vloer onder de keuken door loopt. Op deze manier hoeven er geen afwerklijsten rondom de keuken geplaatst te worden, dat zou natuurlijk zonde zijn. Doordat wij het gehele olieproces machinaal uitvoeren kun je direct leven op je houten vloer. Dat is pas thuiskomen!