Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Houten vloeren
9.3 / 10 gemiddelde van 304 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Is een houten vloer geschikt voor kinderen

Veelal is houten vloer uitermate geschikt voor kinderen. Uiteraard is de ene houten vloer geschikter voor kinderen dan de andere. Zo is een geschaafde vloer geschikter dan een geschuurde vloer. Ook is het zaak om een houten vloer van een goede topcoating te voorzien. Daarnaast is een levendige vloer; een vloer met veel bewerkingen en noesten, geschikter voor kinderen. Hierop is gewoonweg veel minder snel viezigheid zichtbaar!

Wat maakt een houten vloer nog meer geschikt voor kinderen?

Een houten vloer die voorzien is van een topcoating kan wel tegen een stootje! Eigenlijk kan een vloer tegen bijna alles, wees alleen voorzichtig met bijtende middelen. Waarom een houten vloer ook geschikt is voor kinderen, is omdat een geoliede houten vloer goed bijgewerkt kan worden. Stel er ontstaat een plek in de houten vloer dan kan dit veelal door dit ter plekke bij te werken goed hersteld worden, dit in tegenstelling tot andere producten. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat een eiken vloer zo’n 3 keer geschuurd kan worden, dit impliceert dat je eigenlijk 4 vloeren koopt voor de prijs van 1.

Een houten vloer voorzien van ultraviolette, lak of olie

Een houten vloer kan worden behandeld met ultraviolette, lak of olie. Ultraviolette en olie kan fabrieksmatig worden aangebracht. Het voordeel hiervan is dat wanneer de vloer gelegd wordt hier vervolgens direct op geleefd kan worden. Oftewel een kant en klaar product. Ultraviolette heeft de uitstraling en de hardheid van lak, het grote voordeel van ultraviolette is dat het gehele proces machinaal gedaan kan worden. Olie heeft veelal de meest natuurlijke uitstraling. Daarnaast is een groot voordeel van olie dat dit gemakkelijk terplekke bijgewerkt kan worden in vergelijken met ultraviolette en lak. Ook ontstaan op een geoliede vloer geen plaatselijke slijtplekken, dit gebeurt wel op een gelakte of ultraviolette houten vloer. Alle behandelingsmethoden zijn geschikt voor kinderen. Onze persoonlijk is een geoliede houten vloer. Dus op de vraag: Is een houten vloer geschikt voor kinderen? Jazeker!

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend