Inspiratie gerookt eiken

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Gerookt eiken vloer
Noesten eiken vloer

Hoge kwaliteit eiken houten vloeren 

Wij produceren al onze houten vloeren op deze manier garanderen wij hoge kwaliteit eiken houten vloeren die geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Wij geven graag veel informatie over onze houten vloeren zodat je tot zo'n goed mogelijke keuze kan komen. Uiteraard staan wij ook voor je klaar in onze showroom vol met prachtige houten vloeren. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven wij 15 jaar garantie op onze vloeren. In de onderstaande video wordt meer uitleg gegeven over onze houten vloeren. 

Geschaafde en gerookte houten vloer

Deze prachtige geschaafde en gerookte houten vloer hebben wij gelegd bij een tevreden klant in Noordbroek. Door het schaven en roken krijgt iedere vloer een uniek effect, de combinatie van deze twee is prachtig. Het roken zorgt ervoor dat de vloer donkerder van kleur wordt en er kleurverschillen tussen de planken ontstaan. Een groot voordeel is dat een gerookte vloer nauwelijks zal vergelen. Door het schaven is de nerftekening van het hout duidelijk zichtbaar dit zorgt voor een levendig effect. Deze houten vloer is van de hoogste kwaliteit eiken en perfect te combineren met vloerverwarming. Naast deze gerookte houten vloer hebben we nog tal van andere gerookte houten vloeren in onze assortiment. Kom gerust eens langs in onze showroom om vele vloeren te bewonderen. 

Details eiken houten vloeren van Dutzfloors

 1. Geschikt voor vloerverwarming
 2. Hoge kwaliteit Europees eiken 
 3. 15 jaar garantie op de toplaag
 4. Toplaag massief eiken
 5. Onderlaag 7 lagen watervaste berken multiplex
 6. Werking is geminimaliseerd
 7. Lengte van de planken +/- 2000mm-2400mm, 10% kortere delen

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Gerookte houten vloer