Inspiratie gerookt eiken

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Gerookt eiken vloer
Noesten eiken vloer

Hoge kwaliteit eiken houten vloeren 

Wij produceren al onze houten vloeren op deze manier garanderen wij hoge kwaliteit eiken houten vloeren die geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Wij geven graag veel informatie over onze houten vloeren zodat je tot zo'n goed mogelijke keuze kan komen. Uiteraard staan wij ook voor je klaar in onze showroom vol met prachtige houten vloeren. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven wij 15 jaar garantie op onze vloeren. In de onderstaande video wordt meer uitleg gegeven over onze houten vloeren. 

Geschaafde en gerookte houten vloer

Deze prachtige geschaafde en gerookte houten vloer hebben wij gelegd bij een tevreden klant in Noordbroek. Door het schaven en roken krijgt iedere vloer een uniek effect, de combinatie van deze twee is prachtig. Het roken zorgt ervoor dat de vloer donkerder van kleur wordt en er kleurverschillen tussen de planken ontstaan. Een groot voordeel is dat een gerookte vloer nauwelijks zal vergelen. Door het schaven is de nerftekening van het hout duidelijk zichtbaar dit zorgt voor een levendig effect. Deze houten vloer is van de hoogste kwaliteit eiken en perfect te combineren met vloerverwarming. Naast deze gerookte houten vloer hebben we nog tal van andere gerookte houten vloeren in onze assortiment. Kom gerust eens langs in onze showroom om vele vloeren te bewonderen. 

Details eiken houten vloeren van Dutzfloors

 1. Geschikt voor vloerverwarming
 2. Hoge kwaliteit Europees eiken 
 3. 15 jaar garantie op de toplaag
 4. Toplaag massief eiken
 5. Onderlaag 7 lagen watervaste berken multiplex
 6. Werking is geminimaliseerd
 7. Lengte van de planken +/- 2000mm-2400mm, 10% kortere delen

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming 

Let op: Zaterdag 11 januari gesloten om 15.30 uur. 

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Gerookte houten vloer