Onze vloeren kwaliteit

Al onze houten vloeren zijn van eerste klas kwaliteit. Het gehele droog en snijproces vindt plaats in Nederland hierdoor wordt krimp en uiteenzetting tegen gegaan. Productie op Nederlandse bodem.

 

Topkwaliteit houten vloeren

Wij zijn specialiseerd op het gebied van eiken houten vloeren.De toplaag van onze vloeren is van de hoogste kwaliteit massief Europees eiken hout. De onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. De werking van onze vloeren is geminimaliseerd en zijn tevens zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De uitstekende mes en groef verbinding zorgt ervoor dat deze vloer ook makkelijk zelf gelegd kan worden.

Wij gebruiken uitsluitend eerlijk hout met duurzame eigenschappen. Al onze eikenhout komt uit Europa en wordt vervaardigd in Nederland. Het hout wordt afgestemd op het Nederlanse klimaat. Hierdoor wordt krimp en uiteenzetting tegen gegaan. Tijdens het gehele productieproces kunnen wij de volledig controle over de kwaliteit uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat wij jou het beste kunnen bieden. Wij geven je niet voor niets 15 jaar garantie op onze houten vloeren. Wij durven zorgeloos een bijzonder lange garantie te geven op onze vloeren. Meer informatie over onze vloeren geven graag aan de hand van tekst en video's op de informatie pagina.

 

Hoge kwaliteit houten vloeren van eerlijk Europees hout

De planken van onze vloeren worden in vallende lengtes gemaakt met een gemiddelde lengte van 2.40 meter en 10% kortere delen. Doordat wij lange planken leveren wordt er een ruimtelijke sfeer gecreëerd. Naast planken houten vloeren hebben we ook andere vloeren in ons assortiment, namelijk: visgraat parket, parket vloeren, hoogkant parket en venoplex.

Het mooie aan een eiken houten vloer is dat deze zich goed laat bewerkingen. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen wij jouw droom houten vloer produceren. Mocht je dus ergens in een tijdschrift of magazine een mooie vloer zijn tegen gekomen, laat het ons dan weten. Jouw wens is onze opdracht.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.