Naturel vloeren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
 
 
Op zoek naar een hoge kwaliteit naturel vloer waarvan de werking is geminimaliseerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze houten vloeren zijn van de beste kwaliteit Europees eiken, omdat wij zeker zijn van de kwaliteit geven wij maar liefst 15 jaar garantie. Onze houten vloeren hebben een toplaag van massief eiken en de onderlaag bestaat uit 7lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kunnen onze vloeren perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Bekijk om deze pagina vele naturel vloeren. Naast deze vloeren hebben we nog tal van andere houten vloeren in ons assortiment. 
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (6)
 2. € 40,00 - € 79,99 (22)
 3. € 80,00 en meer (7)
Vloersoorten
 1. Duoplank (31)
 2. Visgraatvloeren (4)
Kleur
 1. Bruin (3)
 2. Naturel (32)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 35

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 35

Nederlandse productie naturel vloeren

Je profiteert van vele voordelen als je kiest voor onze naturel vloeren. Al onze vloeren zijn namelijk van Nederlandse productie. Zo stemmen wij de naturel vloeren tijdens de productie al af op het Nederlandse klimaat. Dit zorgt ervoor dat onze vloeren nauwelijks meer gaan uitzetten. Doordat wij niet met tussenpersonen te maken hebben kunnen wij hoge kwaliteit vloeren leveren tegen goede prijzen. Wij realiseren altijd gunstige prijs-kwaliteitverhoudingen voor al onze klanten. Zelfs voor de klanten die bij ons kiezen voor een maatwerk houten vloer. Wij maken dan ook graag jouw 'droom' vloer speciaal op maat. 

Vraag een offerte aan

Graag informeren wij je zo goed mogelijk over de prijzen van onze houten vloeren. Naast iedere vloer vind je een 'rekencalculator' geef hier je wensen in aan. Als je de gehele rekenmodule hebt ingevuld kan je daarna op de knop: Offerte aanvraag drukken. Je ontvangt daarna binnen 2 dagen de offerte per e-mail. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom om tal van schitterende naturel vloeren te komen bekijken en daarnaast ook tal van andere kleuren vloeren. Naast onze rekenmodule geven we veel informatie over houten vloeren, hopelijk helpt je dit goed in het keuzeproces.