Bruine vloeren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
 
 
Bruine vloeren zijn helemaal terug van weggeweest! Een bruine houten vloer geeft je interieur een aangenaam warme uitstraling. Wij maken al onze vloeren speciaal op maat. Mocht je op deze pagina geen mooie bruine vloer zijn tegen gekomen, laat ons dan weten hoe je 'droom' bruine vloer eruit ziet. Misschien dat je deze in een tijdschrift of magazine bent tegen gekomen. Neem de informatie gerust mee naar onze showroom. Wij helpen je graag met het produceren van de vloer waar je naar opzoek bent. Niks is ons te gek! Naast bruine vloeren hebben wij nog tal van andere schitterende houten vloeren in ons assoritment. 
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (2)
 2. € 40,00 - € 79,99 (39)
 3. € 80,00 en meer (8)
Vloersoorten
 1. Duoplank (49)
Kleur
 1. Bruin (46)
 2. Rood (1)
 3. Wit (1)
 4. Naturel (1)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 49

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 49

Bruine vloeren van hoge kwaliteit Europees eiken

Onze bruine vloeren zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag uit watervaste berkenmultiplex, hierdoor is de werking geminimaliseerd en kunnen onze vloeren perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit geven wij je maar liefst 15 jaar garantie op het loslaten van de toplaag. Al ons hout  komt uit verantwoord beheerde bossen voor iedere boom die wordt gekapt wordt weer een nieuwe geplaatst. Onze bruine vloeren zijn verkrijgbaar in tal van diktes, sorteringen, afwerkingen en bewerkingen. Omdat wij alles speciaal op maat maken kunnen wij jouw 'droom' houten vloer produceren. Kwaliteit staat bij ons voorop, wij zullen er dan ook alles aan doen dat je lang kunt genieten van een schitterende houten vloer. Onze vloeren gaan tot wel 50 jaar mee. 

Verschillende mogelijkheden vloeren

Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van bruine vloeren. Er zijn vele verschillende soorten bruin, van klassiek tot modern. Wij geven je graag advies wat het beste in jouw situatie past. Daarnaast kan een bruine vloer op diverse manieren worden bewerkt, zoals: branden, trommelen, beitsen, borstelen en roken. Eiken hout laat zich erg goed bewerken. Door het bewerken onstaat een uniek effect. Kom gerust eens langs in onze showroom om tal van prachtige bruine vloeren te bewonderen.