Rustieke houten vloeren

Houten vloeren

Rustieke houten vloeren zijn vloeren waarin alle maten van noesten zijn toegestaan. Een rustieke vloer is een levendige vloer, de hoeveelheid noesten zorgen voor een mooi effect. Naast rustieke houten vloeren hebben wij ook de prime en natuur sortering in ons assortiment. Dit zijn vloeren die minder noesten bevatten dan de rustieke vloeren. De noesten in een prime vloer zijn zo'n 18mm en in een natuur vloer zo'n 35mm. Een houten vloer is een natuurproduct waardoor de noesten wat af kunnen wijken van de hiervoor aangegeven informatie. 

Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (1)
 2. € 40,00 - € 79,99 (33)
 3. € 80,00 en meer (16)
Vloersoorten
 1. Duoplank (48)
 2. Massiefparket (2)
Kleur
 1. Bruin (24)
 2. Grijs (9)
 3. Rood (1)
 4. Wit (6)
 5. Zwart (1)
 6. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 50

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 50

Op maat gemaakte rustieke houten vloeren

Wij maken al onze rustieke houten vloeren custom made. Wij maken dus de vloer naar alle wensen van de klant. Mocht je op onze website een mooie houten vloer hebben gezien en je wilt deze graag met veel noesten? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Een houten vloer is een natuurproduct waardoor iedere plank anders is, iedere plank zal altijd een andere hoeveelheid noesten bevatten. Een boom bevat over het algemeen ook een hoop noesten hierdoor is een rustieke houten vloer goedkoper dan andere sorteringen. Met een rustieke houten vloer haal je een natuurproduct in huis. Wij helpen je graag met het vinden van je ideale eiken vloer. Bekijk ook eens onze video over hoe we houten vloeren maken, hier komt waarschijnlijk meer bij kijken dan je van te voren dacht. 

Rustieke houten vloeren zorgen voor een warm en huiselijk interieur 

Een rustieke houten vloer zorgt met de vele noesten voor een warm en huiselijk interieur. De vloer voegt echt iets toe aan je huis. Een rustieke vloer past vrijwel in elk interieur. Een rustieke houten vloer is warm, mooi en isolerend. Als de houten vloer goed onderhouden wordt dan kan je hier levenslang van genieten. Het mooie aan al onze houten vloeren is dat deze ideaal zijn in combinatie met vloerverwarming. Wij zijn gespecialiseerd in lamelparket, deze bestaat uit een toplaag van massief eiken en een onderlaag van berken multiplex. Deze innovatie heeft ervoor gezorgd dat de werking is geminimaliseerd. Bij ons koop je niet alleen de mooiste rustieke houten vloeren maar ook de hoogste kwaliteit eiken hout. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op en anders graag tot ziens in onze showroom in Heerenveen.