Houten vloeren Zwolle

Houten vloeren Zwolle zijn duurzaam, natuurlijk, praktisch en stralen warmte uit. Het vergroot de akoestiek van je woning. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren in Zwolle. Een aantal voordelen van onze houten vloeren:

  1. 15 jaar garantie
  2. Een vloer met een lange levensduur
  3. Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  4. Een goed beschermde toplaag
  5. Onderhoudsvriendelijke vloeren

Wij maken al onze houten vloeren speciaal op maat. Ben je dus op zoek naar een uniek houten vloer voor je woning in Zwolle dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze houten vloeren zijn ook erg goed geprijsd aangezien wij de volledige productie in eigen beheer hebben.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

De bewerkingen van houten vloeren in Zwolle

We kunnen tal van bewerkingen op houten vloeren Zwolle toepassen. De meest populaire bewerkte vloeren zijn: Verouderde houten vloeren en gerookte houten vloeren. De bewerkingen die met houten vloeren worden gedaan, zijn doorslaggevend voor het uiterlijk van de houten vloer. Het oliën en het bewerken van de houten vloer wordt bij ons in de fabriek gedaan. Op deze manier kunnen wij voor iedereen in Zwolle de unieke vloer maken. Een eiken vloer is maatwerk, elke boom is anders waardoor ook elke vloer anders is. Dit geeft elke eiken vloer haar eigen karakter. Wij produceren graag jouw droom vloer. 

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Houten vloeren voor je woning in Zwolle vind je bij Dutzfloors

Kom gerust langs in onze showroom om ons assortiment houten vloeren Zwolle te bekijken. De showroom van ons is gevestigd in Beetsterzwaag dit is zo'n 50 minuten rijden vanaf Zwolle. In de showroom hebben wij unieke houten vloeren liggen die bij andere parket zaken niet te verkrijgen zijn. Wij hebben namelijk de productie van houten vloeren in eigen beheer, hierdoor kunnen wij unieke houten vloeren producten, dus ook voor je huis in Zwolle. Ook als je vragen hebt over een bestaande vloer. Wellicht kunnen wij je helpen.