Houten vloeren Zuidlaren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Ben je op zoek naar mooie en kwalitatief hoogwaardige houten vloeren voor je woning of bedrijfspand in Zuidlaren? Wij hebben de volledige productie in eigen beheer en werken uitsluitend met eerlijk hout. Het volledige product wordt in Nederland vervaardigd. Hierdoor worden krimp en uiteenzettingen tegen gegaan. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit houten vloeren, geven we maar liefst 15 jaar garantie op het niet loslaten van de toplaag. Er zijn tal van dikes houten vloeren beschikbaar hoe dikker de vloer hoe stabieler en hoe langer deze mee gaat. Daarnaast zijn er ook diverse sorteringen verkrijgbaar, vloeren kunnen veel noesten bevatten maar ook weinig. Wij maken alle houten vloeren speciaal op maat. Ben je dus opzoek naar een schitterende en unieke houten vloer voor je huis in Zuidlaren, dan verwelkomen wij je graag in onze showroom. Hier zullen wij jullie van uitleg voorzien zodat de juiste keuze gemaakt kan worden.

Over Dutzfloors
Kleuren vloeren
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Kleuren en soorten vloeren

 

Meest verkochte houten vloeren

 

Houten vloeren in Zuidlaren, custom made en van eerlijk hout

Dutzfloors nabij Zuidlaren heeft de productie in eigen beheer, van aankoop tot de afwerking van hout. Dit heeft natuurlijk vele voordelen. Zo worden de houten vloeren direct aangepast aan het juiste klimaat, wat krimp of uitzetting door klimaatverschillen voorkomt. Een andere voordeel is dat we de hoogste kwaliteit houten vloeren kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Dit aangezien we niet te maken hebben met tussenhandelaren. We werken vooral met de zogenoemde duoplanken, deze bestaan uit een toplaag van massief eiken en een onderlaag van berken multiplex. De werking van de duoplank is geminimaliseerd. Kortom een top product! Je krijgt bij ons dan maar liefst 15 jaar garantie op de toplaag van de houten vloer. Dutzfloors nabij Zuidlaren werkt alleen met eerlijk hout uit verantwoord beheerde bossen. Na het kappen worden er opnieuw bomen gepland.

Breed assortiment Houten vloeren Zuidlaren

Voor een houten voer voor je woning in Zuidlaren ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres. Binnen ons assortiment kun je kiezen uit vele verschillende kleuren, breedtes, diktes en bewerkingen. Laat je inspireren op onze website of bezoek onze showroom in Beetsterzwaag. Vanaf Zuidlaren ben je binnen 40 minuten bij onze showroom. Ondanks ons ruime assortiment kan het zijn dan de gewenste houten vloer er niet tussen zit. Geen zorgen! Dutzfloors maakt houten vloeren op maat, volledig naar de wens van de klant. Graag horen we van je, zodat we direct aan de slag kunnen met het realiseren van je droomvloer.