9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Een houten vloer voor in je woning in Zuidhorn

Het uitzoeken van een houten vloer voor je woning in Zuidhorn is niet zomaar gepiept. Een houten vloer wordt aangeschaft voor de langere termijn en heeft een prominente rol in je woning. Je wilt natuurlijk jarenlang kunnen genieten van je houten vloer! Wij hebben de productie van houten vloeren in eigen beheer en produceren de vloeren in Nederland. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren tegen eerlijke prijzen.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van de duoplank, deze wordt ook wel; samengestelde plank, twinplank of multiplank genoemd. De toplaag van deze plank bestaat uit massief eiken en de onderlaag uit berken multiplex. Maak je gebruik van vloerverwarming in je woning in Zuidhorn? Onze duoplank vloeren zijn hier zeer geschikt voor.

Video afspelen

Houten vloeren en vloerverwarming voor je woning in Zuidhorn

Ben je op zoek naar een houten vloer voor je woning in Zuidhorn en maak je ook gebruik van vloerverwarming? Al onze houten vloeren zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming! Dit geldt voor volgende twee diktes: 15mm en 16mm. De diktes voldoen aan de juiste warmteweerstand en leggen we dagelijks op vloerverwarming. Of de vloerverwarming nou fungeert als hoofdverwarming of als bijverwarming, voor beide soorten zijn onze houten vloeren geschikt.

Heb je al een idee welke plank breedte je mooi vindt voor in je woning in Zuidhorn? We maken onze houten vloeren in drie breedtes: 18, 22 en 26 centimeter. Door deze variëteit heb je meer manieren om je vloer nog unieker te maken. Ons advies? Kies de breedte op basis van kamergrootte. In onze showroom tonen we al deze breedtes op een groot oppervlak zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden.

Vloerverwarming houten vloer Zuidhorn

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

De vloer zelf leggen of laten leggen?

Wij hebben een team vaste parketteurs die jaren lange ervaring hebben met het leggen van houten vloer. Net zoals wij, zijn zei ook gespecialiseerd in het leggen van eikenhouten vloeren. Ze hebben al vele houten vloeren in Nederland gelegd en ook in Zuidhorn. Door de jaren lange ervaring en de vakkundigheid ben je er zeker van dat de vloer uitmuntend geplaatst wordt. Wil je liever je houten vloer in Zuidhorn zelf plaatsen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt van ons de materialen zodat je direct van start kan gaan met het leggen van je Dutzfloors.

Stel je eigen eiken vloer samen voor in je woning in Zuidhorn

Doordat wij de productie van houten vloeren in eigen beheer hebben maken wij alle houten vloeren op maat. Naar wat voor bewerking, kleur, dikte, breedte je ook op zoek bent voor je woning in Zuidhorn, wij zullen je helpen met het realiseren hiervan. Op basis van je wensen stel je bij ons je eigen droomvloer samen.

 

Eiken houten vloer Zuidhorn

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend