Houten vloeren Zuidhorn

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Het uitzoeken van een houten vloeren voor je woning in Zuidhorn is niet zomaar gepiept. Een houten vloer wordt aangeschaft voor de langere termijn en heeft een prominente rol in je woning. Je wilt natuurlijk jarenlang kunnen genieten van je houten vloer! Dutzfloors heeft de productie van houten vloeren in eigen beheer en produceert alle vloeren in Nederland. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren tegen scherpste prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van de duoplank, deze wordt ook wel; lamelparket, opbouwplank, samengestelde plank, twinplank of multiplank genoemd. De toplaag van deze plank bestaat uit massief eiken en de onderlaag uit berken multiplex. Deze innovatie heeft ervoor gezorgd dat de duoplank stabiel is en de werking is geminimaliseerd. 

Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Houten vloeren en vloerverwarming voor je woning in Zuidhorn

Ben je op zoek naar een houten vloer voor je woning in Zuidhorn en maak je ook gebruik van vloerverwarming? Al onze houten vloeren zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming! Dit geldt met name voor volgende twee diktes: 12mm en 16mm. We hebben ook dikkere vloer in ons assortiment, namelijk 20mm. Echter is deze minder geschikt in combinatie met vloerverwarming. De 12mm en de 16mm zijn perfect in combinatie met vloerverwarming voor je woning in Zuidhorn. Het is wel van belang om de algemene richtlijnen die gelden voor een houten vloer in combinatie met vloerverwarming goed door te lezen. 

Op maat gemaakte houten vloeren Zuidhorn

Doordat wij de productie van houten vloeren in eigen beheer hebben maken wij alle houten vloeren op maat. Naar wat voor bewerking, kleur, dikte, breedte je ook op zoek bent voor je woning in Zuidhorn, wij zullen je helpen met het realiseren hiervan. Mocht je ergens in een magazine of elder op internet je droom vloer zijn tegen gekomen, kom dan gerust bij ons langs en wij maken deze droom vloer voor jou! Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze houten vloeren geven wij maar liefst 15 jaar garantie op de toplaag. WIj halen al ons hout uit verantwoord beheerde bossen, voor elke boom die wordt gekapt wordt ook weer een nieuwe gepland. 

Het leggen van houten vloeren in Zuidhorn

Wij hebben vaste parketteurs in dienst die jaren lange ervaring hebben. Ze hebben al vele houten vloeren in Nederland gelegd en ook in Zuidhorn. Een van onze parketteurs komt vooraf de ondervloer inspecteren en zal je van deskundig advies voorzien. Mocht je liever de houten vloer in Zuidhorn zelf leggen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Mocht je verder nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.