Houten vloeren Roden

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
Houten vloeren Roden vind je bij Dutzfloors. Al onze houten vloeren zijn gemaakt van verantwoord Europees eiken. We maken alle vloeren custom made, jouw wens is onze opdracht. Omdat we zeker zijn van onze kwaliteit geven we 15 jaar garantie. De werking van onze eiken vloeren is geminimaliseerd hierdoor kunnen deze perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Beschik je over vloerverwarming in je huis in Roden dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. De afstand tussen Roden en Beetsterzwaag is zo’n 30 kilometer. Je kunt dus binnen 30 minuten in onze showroom zijn. Wij leveren hoogwaardige en kwalitatieve houten vloeren Roden tegen goede prijzen.  
Over Dutzfloors
Kleuren vloeren
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Kleuren en soorten vloeren

 

Meest verkochte houten vloeren

 

De warmte en kwaliteit van houten vloeren Roden

Een houten vloer voor je woning in Roden zorgt voor meer warmte en sfeer in de woning. Er zijn zoveel keuzes! Dutzfloors is met name gespecialiseerd in de duoplank deze wordt ook wel; lamelplank, multiplank, samengestelde vloer of twinplank genoemd. Onze duoplank bestaat uit de toplaag van massief eiken hout, dit van de beste kwaliteit Europees eiken. De onderlaag wordt gevormd door multiplex. Te weten 7 houtfineerlagen die kruislings op elkaar verlijmd zijn. In Roden liggen al tal van vloeren van Dutzfloors. Een houten vloer kan bewerkt worden op tal van manieren. In Roden hebben leggen we vooral vloeren met een rustieke sortering. Dit is een vloer die veel noesten bevat. Wij kunnen het hout ook: roken, trommelen, borstelen, bezagen etc. De vloer wordt voor je gemaakt met die kleur olie die jij wilt. Wij zorgen ervoor dat de houten vloeren Roden zo goed als onderhoudsvrij zijn. Op de toplaag geven wij maar liefst 15 jaar garantie! 

Vakkundige parketteurs houten vloeren Roden 

Wij werken met vaste vakkundige parketteurs, die al jarenlange ervaring hebben op het plaatsen van houten vloeren. Voor de duoplanken de massieve vloeren of de visgraat vloeren ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres. In onze showroom vind je veel van onze houten vloeren Roden. Vrijdags zijn we geopend van 12.00 t/m 17.00 en op Zaterdags  van 10.00 t/m 17.00, dus kom gerust langs. Ons personeel kan je vakkundig te woord staan en het juiste advies geven over onze hoogwaardige vloeren.

Al onze houten vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap in je woning in Roden gelegd of elders in het land. Een houten vloer straalt klasse uit en verbetert de akoestiek van je huis. De parketteurs hebben een schitterend vak. Ze leveren puik werken in Roden. Wij geven de klant altijd persoonlijk advies en waar nodig komt er in Roden iemand kijken om de situatie te bekijken.