9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Thuiskomen in Oosterwolde met onze houten vloeren

Je bent op zoek naar de perfecte houten vloer voor in huis in Oosterwolde. Zo’n vloer die een glimlach op je gezicht tovert als je door de deur loopt. Een eiken vloer van hoge kwaliteit die aansluit bij jouw wensen en die voor een eerlijke en transparante prijs in je huis in Oosterwolde ligt. Een vloer die jarenlang mooi blijft, ongeacht de leefsituatie. Dat is pas thuiskomen. Wij produceren en leggen al meer dan tien jaar unieke eikenhouten vloeren door heel Nederland.

Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe, op zoek naar een partner die meedenkt tijdens het hele proces. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom in Beetsterzwaag. Ervaar onze houten vloeren van dichtbij en stel elke vraag, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is

Video afspelen

Een eiken vloer met een sterke beschermlaag voor je woning in Oosterwolde

Van alles in huis gebruik je een eiken vloer misschien wel het meeste. Je loopt en leeft er de hele dag op. Helemaal wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen en huisdieren, wil je een vloer die lang meegaat en mooi blijft ondanks de dagelijkse drukte. Al onze vloeren oliën wij machinaal. Deze werkwijze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de olie, zodat het hout optimaal beschermd blijft. Het hout wordt hier niet alleen sterker van, maar krijgt ook een rijkere uitstraling. Dankzij deze unieke manier van afwerken kun je direct na het leggen van de vloer in je huis in Oosterwolde erop leven.

We maken onze houten vloeren in vier breedtes: 18, 20, 22 en 26 centimeter. Door deze variëteit heb je meer manieren om je vloer nog unieker te maken. Ons advies? Kies de breedte op basis van kamergrootte.

Houten vloeren Oosterwolde

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Maak je gebruik van vloerverwarming?

Beschik je in huis in Oosterwolde over vloerverwarming? Goed nieuws, onze houten vloeren zijn daar geschikt voor! Al onze vloeren worden in Friesland geproduceerd en op het Nederlandse klimaat gedroogd. Hierdoor is er geen sprake van krimp of uiteenzetting. Daarnaast hebben onze houten vloeren een toplaag van Europees massief  eikenhout en een onderlaag van watervaste berkenmultiplex. Deze ijzersterke combinatie zorgt ervoor dat de vloer stabiel is enorm geschikt is om te leggen op vloerverwarming.

Bekijk onze projecten

We leggen onze eikenhouten vloeren door heel Nederland. Benieuwd naar de afgeronde projecten? Bekijk de vloeren van andere klanten en ontdek de veelzijdigheid van op maat gemaakte houten vloeren.

Vloerverwarming houten vloeren Oosterwolde

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend