Houten vloeren Meppel

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Ben je opzoek naar een schitterende houten vloer die voldoet aan al je eisen voor je woning in Meppel? Dan ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres. Doordat wij de productie van houten vloeren in eigen beheer hebben produceren wij de vloer van je dromen. Mocht je dus ergens in een tijdschrift of magazine een prachtige vloer zijn tegen gekomen, laat het ons dan weten en wij zorgen ervoor dat deze vloer voor je gemaakt wordt.

Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Breed assortiment houten vloeren Meppel

In onze showroom in Heerenveen wat zo’n 50 minuten rijden is vanaf Meppel hebben we meer dan 100 vloeren hangen. Genoeg keuze! Iedere vrijdag en zaterdag zijn wij geopend en daarnaast zijn wij op de overige dagen vrijblijvend geopend op afspraak. Plan gerust direct een afspraak in om vele houten vloeren te bekijken. Op onze website staan wel meer dan 200 houten vloeren. Mocht je jouw droom vloer voor je woning in Meppel niet zijn tegen gekomen dan is dit misschien vervelend, maar geen enkel probleem. Want wij zorgen ervoor dat deze alsnog voor je wordt geproduceerd. Ben je benieuwd hoe het produceren van een houten vloer in zijn werk gaat? Bekijk dan vooral eens het productie filmpje.

Kleurenoverzicht en inspiratie houten vloeren

Er is zoveel keuze op het gebied van houten vloeren voor je woning in Meppel. Om de keuze iets makkelijker te maken hebben we op de website een kleuren pagina en inspiratie pagina gemaakt. Op de kleurenpagina staan overzichtelijk op een pagina tal van kleuren houten vloeren weergegeven, zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden. Als je op de vloer klikt die je mooi vindt dan kom je uit bij de desbetreffende vloer en kan je ook direct aan de hand van de prijscalculator berekenen wat deze ongeveer kost. Op de inspiratiepagina vind je tal van sfeer foto’s die we bij tevreden klanten hebben gemaakt door heel Nederland, dus ook in Meppel. Op deze manier krijg je misschien een beter beeld van de mogelijkheden op het gebied van houten vloeren voor je woning in Meppel. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.