9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Een houten vloer voor je woning in Loppersum

Ben je op zoek naar een vloer voor je woning in Loppersum? Wij maken houten vloeren in eigen beheer. Het kiezen van een vloer voor in je huis in Loppersum is een van de belangrijkste beslissingen die je neemt. De vloer vormt de basis voor al het andere. Ons hoogwaardige Europees eikenhout is de koning van houten vloeren, mede door de afwerking van de planken en onze lokale productie.

Onze kwaliteit merk je vanaf de eerste stap. De toplaag van massief eikenhout wordt ondersteund door zeven lagen berkenmultiplex, een ijzersterke combinatie. Met onze unieke manier van oliën geven we elke plank de juiste finishing touch en beschermlaag mee, zodat je jarenlang geniet van een bijzondere vloer. Beschik je in je woning in Loppersum over vloerverwarming? Daar zijn onze houten vloeren ook uitstekend voor.

Video afspelen

Beschik je in Loppersum over vloerverwarming?

De houten vloeren die wij produceren zijn perfect in combinatie met vloerverwarming. Mocht je dus in je huis in Loppersum beschikken over vloerverwarming dan hebben wij de houten vloer die daarbij past. We leggen bijna al onze vloeren in combinatie met vloerverwarming. Een reden waarom veel mensen twijfelen aan de combinatie van eikenhout en vloerverwarming, is de natuurlijke aard van hout. Het zou kunnen krimpen bij temperatuurverschillen. Niet bij onze vloeren, als je zorgt voor de juiste luchtvochtigheid. Door onze lokale manier van produceren is de werking minimaal. Dit maakt dat ons stabiele product uitstekend gelegd kan worden in combinatie met vloerverwarming.

Kiezen voor een houten vloer én vloerverwarming bespaart je niet alleen op energiekosten, maar geeft je huis in Loppersum ook een aangename en constante temperatuur. De vloer werkt isolerend en houdt de warmte van de ondergelegen verwarming heerlijk vast.

Vloerverwarming houten vloeren Loppersum

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Een houten vloer uitkiezen voor je huis in Loppersum

Een houten vloer kiezen voor je woning in Loppersum is geen makkelijke keuze. Op onze website kan je veel inspiratie opdoen voor je nieuwe eiken vloer. We hebben bij tal van tevreden klanten foto’s gemaakt, op deze manier krijg je een goed beeld van alle mogelijke vloeren. Daarnaast hebben we ook een top 10 van onze bestverkochte houten vloeren.

Neem je kinderen mee

Wil je ons bezoeken en neem je kinderen mee? Leuk! Onze showroom is voorzien van een compleet ingerichte speelhoek. De kinderen kunnen hier onder andere tekenen en spelen terwijl we jou de verschillende stijlkamers laten zien. Je hoeft dus geen oppas te regelen als je onze vloeren van dichtbij wilt bekijken.

Houten vloeren Loppersum

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend