Houten vloeren Lelystad

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Een houten vloer is een natuurproduct en iedere plank heeft een eigen uitstraling. Wij hebben een breed assortiment houten vloeren Lelystad voor een ieder wat wils. Het past in allerlei verschillende interieurs of het nou modern, klassiek of een boerderij is. Een houten vloer is een investering in kwaliteit, deze gaat tientallen jaren mee. In het begin denk je misschien dat het een dure investering is echter als je naar de lange termijn kijkt dan is een houten vloer een van de goedkoopste vloerbedekkers die er is. En wat nou zo mooi is in tegenstelling tot veel andere vloerbedekkers, een houten vloer wordt in de loop der tijd steeds mooier. Het is van belang om de houten vloer goed te onderhouden. Dit betekent 1 keer per jaar de vloer in de onderhoudsolie zetten en voor de rest onderhouden met parketzeep. 

Over Dutzfloors
Kleuren vloeren
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Kleuren en soorten vloeren

 

Meest verkochte houten vloeren

 

Prijsopgave houten vloeren Lelystad

Op onze website kan je heel gemakkelijk met de rekencalculator uitrekenen wat houten vloeren Lelystad je gaan kosten. We hebben ook een showroom, deze is gevestigd in Beetsterzwaag. Op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we open van 10.00 tot 17.00 uur.

Wij leveren de hoogste kwaliteit vloeren Lelystad tegen goede prijzen. Sommige bedrijven leveren vloeren Lelystad onbewerkt en komen de vloer bij je thuis nog oliën. Wij laten dit door machines in onze fabriek doen waardoor de kwaliteit van de olielaag een stuk beter is. Wij hebben de productie in eigen beheer waardoor wij alles in de hand hebben. Hierdoor is de levertijd maar zo’n 2 a 4 weken. Jouw vraag is onze opdracht, we maken de vloer zoals de klant hem wil. En niet te vergeten we geven op de toplaag maar liefst 15 jaar garantie.

Offertes vergelijken houten vloeren Lelystad

Vergelijk offertes van verschillende bedrijven en laat ons weten als ze goedkoper zijn, wij zullen dan de offertes vergelijken. Mocht het om exact het zelfde product gaan dan zullen wij je een scherp aanbod doen. Let in de offerte ook goed op alle bijmaterialen, zoals: lijm, olie, ondervloer etc. Besteed natuurlijk ook aandacht aan de kwaliteit van de houten vloer en hoe de plank is opgedeeld. Is het van hoogwaardige kwaliteit of is het Chinees hout? Wij kunnen altijd voor je kijken waar een houten vloer vandaan komt en of die van goede kwaliteit is. Wij willen de klant van de beste service voorzien. Kom gerust langs in onze showroom en wij geven het juiste advies over eiken houten vloeren Lelystad.