9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Een houten vloer voor je huis in Kampen

Zoek jij mooie, duurzame, eerlijke en hoogwaardige houten vloer voor je woning in Kampen? Heb je op Pinterest, Instagram of in je favoriete magazine jouw droomvloer gezien? Liep je in dat ene hotel of restaurant op een houten vloer waarvan je dacht “Die wil ik ook”? Veel klanten uit Kampen komen met voorbeelden van hun favoriete houten vloeren naar ons toe. Maak een foto van jouw droomvloer en neem deze mee wanneer je ons bezoekt. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De productie van onze eiken vloeren vindt plaats achter onze showroom. We beheren het hele proces en onze vakmensen maken precies de vloer die je zoekt. De combinatie van Europees eikenhout en onze unieke manier van afwerken maken het tot een vloer die lang meegaat. We maken van je droomvloer een werkelijkheid zodat anderen op hun beurt met foto’s van jouw vloer naar ons toekomen.

Video afspelen

Een hoge kwaliteit eiken vloer voor je woning in Kampen

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit eikenhouten vloer voor je woning in Kampen? Het grootste gedeelte van de productie van onze houten vloeren vindt plaats in Nederland. Nadat de boomstammen uit Europa zijn gezaagd gaan ze op transport, zodat het hout al in een vroeg stadium aan ons klimaat went. Het grote voordeel hiervan is dat de uiteindelijke vloer niet krimpt of uitzet na het leggen. De Europese planken blijven strak liggen, zelfs in combinatie met vloerverwarming.

In onze werkplaats zorgen onze specialisten voor de juiste uitstraling van de eiken vloer. Wanneer nodig bewerken we de vloer en geven wij het hout precies het uiterlijk dat je wenst. Het oliën is de laatste stap en dit geeft het hout de beschermlaag die jouw vloer voor elke leefsituatie geschikt maakt. Na 48 uur drogen zijn de planken klaar om gelegd te worden in je woning in Kampen.

Houten vloeren Kampen

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Klanten kregen advies

0

Aanbeveling van klanten

Inspiratie opdoen voor je bestaande of nieuwe huis in Kampen

We leggen onze eiken houten vloeren door heel Nederland. Benieuwd naar de afgeronde projecten? Bekijk direct vele inspiratiefoto’s welke we gemaakt hebben bij tevreden klanten. Om de vloeren echt te kunnen ervaren, hebben we verschillende stijlkamers ingericht per soort vloer. Of je nu op zoek bent naar een visgraat of vloer met lange planken, in deze kamers bekijk je jouw favorieten van dichtbij. Als je hierna toch nog twijfelt over de vloer, krijg je een monsterbord mee om thuis in Kampen neer te leggen.

Heb je kinderen? Neem ze mee!

Wil je ons bezoeken en neem je kinderen mee? Leuk! Onze showroom is voorzien van een compleet ingerichte speelhoek. De kinderen kunnen hier onder andere tekenen en spelen terwijl we jou de verschillende stijlkamers laten zien.

Houten vloer Kampen