Houten vloeren Hoogezand

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
 
Ben je op zoek naar mooie en kwalitatief hoogwaardig houten vloeren voor je woning of bedrijfspand in Hoogezand? Dutzfloors heeft de productie van houten vloeren in eigen beheer en werkt met eerlijk hout. Alle houten vloeren worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunen wij hoge kwaliteit eiken vloeren aanbieden tegen goede prijzen.Wij verwelkomen je graag in onze showroom in Beetsterzwaag, zo’n 45 minuten van Hoogezand
 
Over Dutzfloors
Kleuren vloeren
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Kleuren en soorten vloeren

 

Meest verkochte houten vloeren

 

Houten vloeren in Hoogezand, custom made en van eerlijk hout

Dutzfloors nabij Hoogezand heeft de productie in eigen beheer, van aankoop tot de afwerking van hout. Dit heeft natuurlijk vele voordelen. Zo worden de houten vloeren direct aangepast aan het juiste klimaat, wat krimp of uitzetting door klimaatverschillen voorkomt. Een andere voordeel is dat we de hoogste kwaliteit houten vloeren kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Dit aangezien we niet te maken hebben met tussenhandelaren. We werken vooral met de zogenoemde duoplanken, deze bestaan uit een toplaag van massief eiken en een onderlaag van berken multiplex. De werking van de duoplank is geminimaliseerd. Kortom een top product! Je krijgt bij ons dan maar liefst 15 jaar garantie op de toplaag van de houten vloer. Wij werken alleen met eerlijk hout uit verantwoord beheerde bossen. Na het kappen worden er opnieuw bomen gepland.

Breed assortiment houten vloeren Hoogezand 

Binnen ons assortiment kun je kiezen uit vele verschillende kleuren, breedtes, diktes en bewerkingen. Laat je inspireren op onze website of bezoek onze showroom in Beetsterzwaag. Ondanks ons ruime assortiment kan het zijn dat de gewenste houten vloer voor je woning in Hoogezand er niet tussen zit. Geen zorgen! Wij maken alle houten vloeren op maat, volledig naar jouw wens. Graag horen we van je, zodat we direct aan de slag kunnen met het realiseren van je droomvloer voor je woning in Hoogezand.