9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Thuiskomen met onze houten vloeren in Hilversum

Je bent op zoek naar de perfecte houten vloer voor in huis in Hilversum. Zo’n vloer die een glimlach op je gezicht tovert als je door de deur loopt. Een eiken vloer van hoge kwaliteit die aansluit bij jouw wensen en die voor een eerlijke en transparante prijs in je huis in Hilversum ligt. Een vloer die jarenlang mooi blijft, ongeacht de leefsituatie. Dat is pas thuiskomen.

Wij maken en leggen al meer dan tien jaar unieke houten vloeren door heel Nederland. Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe, op zoek naar een partner die meedenkt tijdens het hele proces. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom in Friesland. Ervaar je onze vloeren van dichtbij en stel elke vraag, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is.

Video afspelen
Kwaliteit houten vloeren Hilversum

Ben je op Sociale Media een houten vloer tegen gekomen voor je woning in Hilversum?

Heb je online of in een tijdschrift de houten vloer van je dromen gezien voor je woning in Hilversum, maar kun je de vloer nergens vinden? Onze vakmensen maken elke houten vloer mogelijk, ongeacht de complexiteit of uitstraling. Neem foto’s van de vloer mee en wij zorgen ervoor dat je droomvloer werkelijkheid wordt.

De productie van onze eiken vloeren vindt gewoon plaats achter onze showroom. Hier worden de vloeren bewerkt en geolied en geven we ze de gewenste uitstraling mee zodat deze perfect past binnen je interieur in Hilversum. De combinatie van Europees eikenhout en onze unieke manier van afwerken maken het tot een vloer die minimaal 30 jaar lang meegaat.

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Vloeren gelegd in verschillende plaatsen

0

Aanbeveling van klanten

Inspiratie opdoen voor je nieuwe houten vloer in Hilversum

Friesland staat bekend om haar rust en ruimte. Te midden van weiland en bos vind je Dutzfloors in het pittoreske Beetsterzwaag. Op nog geen minuut rijden van de A7 (tussen Heerenveen en Drachten) staat onze showroom met ruim 2000 vierkante meter aan vloeroppervlak. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je nieuwe vloer. Bekijk alle vloeren van dichtbij in onze volledig ingerichte stijlkamers. Loop op onze vloeren en raak het hout aan, zodat je goed ervaart hoe de eiken vloer zou aanvoelen in jouw plaatsnaam huis. Onze het genot van een kopje koffie en oranjekoek, vertellen onze specialisten je graag over alle mogelijkheden.

Houten vloeren om direct op te leven

Van alles in huis krijgt een vloer het meeste te verduren. Gedurende de hele dag loop je, verschuif je stoelen en wandelt er misschien wel een huisdier op je vloer. Logisch dus dat je een vloer zoekt die sterk is en lang meegaat, ongeacht de leefsituatie. Wij oliën al onze vloerdelen machinaal. Op deze manier krijgt de vloer een rijkere uitstraling en is gelijk woonklaar. Je hoeft dus niet te wachten en kunt direct na het leggen gaan wonen op je eikenhouten vloer in Hilversum.

Houten vloeren Hilversum