Houten vloeren Haren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
 
Ben je op zoek naar een schitterende houten vloer voor je huis in Haren? Dutzfloors is specialist op het het gebied van houten vloeren en maakt deze voor iedere klant speciaal op maat. Dus naar wat voor houten vloer je ook maar opzoek bent voor je woning in Haren wij maken deze voor jou op maat. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen wij dit doen tegen goede prijzen. Onze eiken vloeren hebben een toplaag van massief eiken en een onderlaag van berken multiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kunnen onze houten vloeren perfect gelegd woren in combinatie met vloerverwarming. Omdat we zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op het niet loslaten van de toplaag.
Over Dutzfloors
Kleuren vloeren
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Kleuren en soorten vloeren

 

Meest verkochte houten vloeren

 

Mooie houten vloeren Haren

Wij maken al onze mooie houten vloeren speciaal op maat voor je woning in Haren. De afstand tussen Haren en Beetsterzwaag is zo’n 45 kilometer. Je kunt dus binnen 40 minuten bij ons zijn en vele houten vloeren Haren bekijken in onze showroom. Wij leveren hoogwaardige en kwalitatieve houten vloerplanken tegen een scherpe prijs. In Haren liggen al tal van eiken houten vloeren van ons. Een houten vloer kan bewerkt worden. In Haren hebben wij de ABC sortering veel gelegd. Dit is een mooie rustieke vloer. Wij kunnen het hout ook: roken, tromellen, borstelen, bezagen etc. De vloer wordt voor je gemaakt met die kleur olie die jij wilt. Ook geven we de top van de vloer een hardwax laag. Wij zorgen ervoor dat alle houten vloeren Haren zo goed als onderhoudsvrij zijn. 

Houten vloeren Haren, details van Dutzfloors

Wij werken met vaste vakkundige parketteurs, die al jarenlange ervaring hebben op dit gebied. Voor de duoplanken de massieve vloeren of de visgraat vloeren ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres. In onze showroom te Beetsterzwaag vind je veel van onze houten vloeren Haren. Ons personeel kan je vakkundig te woord staan en het juiste advies geven over onze hoogwaardige houten vloeren. Dutzfloors heeft de afgelopen jaren veel houten vloeren gelegd bij gezinnen in Haren.

Ons oog voor details in houten vloeren maakt ons bedrijf bijzonder. Al onze houten vloeren Haren worden met veel aandacht en vakmanschap in je woning in Haren gelegd of elders in het land. Een houten vloer straalt klasse uit en verbeterd de akoestiek van je huis. De parketteurs hebben een schitterend vak. Ze leveren puik werken in Haren. Wij geven de klant altijd persoonlijk advies en waar nodig komt er in Haren iemand kijken om de situatie te bekijken.