9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Thuiskomen met onze houten vloeren in Haarlem

Je bent op zoek naar de perfecte houten vloer voor in huis in Haarlem. Zo’n vloer die een glimlach op je gezicht tovert als je door de deur loopt. Een eiken vloer van hoge kwaliteit die aansluit bij jouw wensen en die voor een eerlijke en transparante prijs in je huis in Haarlem ligt. Een vloer die jarenlang mooi blijft, ongeacht de leefsituatie. Dat is pas thuiskomen.

Wij maken en leggen al meer dan tien jaar unieke houten vloeren door heel Nederland. Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe, op zoek naar een partner die meedenkt tijdens het hele proces. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom in Friesland. Ervaar je onze vloeren van dichtbij en stel elke vraag, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is.v

Video afspelen

Voordelen van onze houten vloeren voor je woning Haarlem

Al onze houten vloeren maken wij in Nederland. Wij maken vloeren in diverse diktes, breedtes en sorteringen. Daarnaast zijn er ook diverse bewerkingen mogelijk, hierbij valt o.a. te denken aan roken, verouderen en borstelen. Door het combineren van deze bewerkingen ontstaat er een unieke houten vloer. Op basis van je wensen stel je bij ons je eigen vloer samen voor je woning in Haarlem.

Onze eiken planken hebben een lengte tussen de 2 meter en de 2.50 meter. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect in je woning in Haarlem. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op het niet loslaten van de toplaag. Het is wel van belang dat je de luchtvochtigheid van je houten vloer  goed in de gaten houdt, dit zorgt er namelijk voor dat de werking minimaal blijft. Een ideale luchtvochtigheid zit tussen de 50% en 65%

Houten vloeren Haarlem

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Lange levensduur en geschikt in combinatie met vloerverwarming

Al je op zoek bent naar houten vloer voor je woning in Haarlem met een lange levensduur en die geschikt zijn om te leggen in combinatie met vloerverwarming dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vloeren hebben een levensduur van tot wel 60 jaar. 90% van de houten vloeren die we leggen, plaatsen we op vloerverwarming. Door de kwaliteit en de opbouw van onze planken zijn deze hier erg geschikt voor. Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming zorgt het hele jaar voor een aangenaam klimaat in huis.

Doe inspiratie op in onze showroom vol met houten vloeren

Friesland staat bekend om haar rust en ruimte. Te midden van weiland en bos vind je Dutzfloors in het pittoreske Beetsterzwaag. Op nog geen minuut rijden van de A7 (tussen Heerenveen en Drachten) staat onze showroom met ruim 2000 vierkante meter aan vloeroppervlak. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je nieuwe vloer.

Vloerverwarming houten vloeren Haarlem

Visgraatvloer in Haarlem leggen die past bij je smaak

Bij de aanschaf van een visgraatvloer voor je woning in Haarlem is het belangrijk, dat deze aansluit bij je persoonlijke smaak. Kies je bijvoorbeeld voor een hele lichte kleur hout, of geef je de voorkeur aan donkerder hout? Ook de kleur van je huidige interieur speelt hier een rol in. Immers, een lichte houten vloer valt goed te combineren met bijvoorbeeld een lichtblauwe of -rode bank. Zorg er wel voor dat het contrast tussen de gebruikte kleuren niet te groot wordt.

Een houten visgraatvloer geeft je woning in Haarlem warmte en karakter

De stijl van de vloer in huis heeft een grote invloed op de algehele uitstraling van de ruimtes in huis. Een van de mogelijkheden die je hebt voor de vloer in huis, is het gebruik van een houten visgraatvloer voor je woning in Haarlem. Een visgraatvloer heeft iets speels, door de manier waarop deze gelegd wordt.

Visgraatvloer Haarlem

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend