Houten vloeren Haarlem

Meer dan 200 prachtige houten vloeren in Haarlem vind je op deze pagina. De gehele productie vindt plaats in Nederland, waardoor krimp en uiteenzetting wordt tegen gegaan. Daarnaast maken wij alle houten vloeren in Haarlem speciaal op maat in onze eigen werkplaats. Naar wat voor eiken vloer je ook op zoek bent wij zullen er zorg voor dragen dat wij deze vloer je maken.

Voordelen van onze houten vloeren Haarlem

Al onze houten vloeren in Haarlem worden met zorg gemaakt in Nederland. Wij maken vloeren in diverse diktes, breedtes en sorteringen. Daarnaast zijn er ook diverse bewerkingen mogelijk, hierbij valt o.a. te denken aan roken, verouderen en borstelen. Door het combineren van deze bewerkingen ontstaat er een unieke houten vloer voor je woning in Haarlem. Onze eiken planken hebben een lengte tussen de 2 meter en de 2.50 meter. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op het niet loslaten van de toplaag. Het is wel van belang dat je de luchtvochtigheid van je houten vloer in Haarlem goed in de gaten houdt, dit zorgt er namelijk voor dat de werking minimaal blijft. Een ideale luchtvochtigheid zit tussen de 50 en 65%.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Topkwaliteit parketteurs en verantwoord hout

Net zoals dat er veel verschil zit in de kwaliteit van houten vloeren zit er ook veel kwaliteit in de parketteurs. Om jou de beste kwaliteit te kunnen leveren voor je woning in Haarlem werken wij met parketteurs met meer dan 30 jaar ervaring. Onze parketteurs zullen ervoor zorgen dat de houten vloer prachtig wordt gelegd. Daarnaast komt al ons hout uit verantwoord beheerde bossen, dit wil zeggen dat na het kappen weer een boom wordt gepland. Onze houten vloeren in Haarlem worden met zorg gemaakt en afgewerkt.

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 
Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Lange levensduur en geschikt in combinatie met vloerverwarming

Al je op zoek bent naar houten vloeren voor je woning in Haarlem met een lange levensduur en die geschikt zijn om te leggen in combinatie met vloerverwarming dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vloeren hebben een levensduur van respectievelijk 30,40 en 50 jaar. Hoe dikker de toplaag des te langer de levensduur. Met het leggen van een houten vloer in combinatie met vloerverwarming is het van belang dat dit verlijmd gedaan wordt. Het wordt dan een massa. Dit zorgt verreweg voor het beste rendement. Tegenwoordig leggen we 80% van onze houten vloeren in Haarlem in combinatie met vloerverwarming. Omdat hout een warm product is houdt het lekker lang de warmte vast.