Houten vloeren: Op maat! Grou

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
Ben je op zoek naar houten vloeren Grou? Kom dan gerust eens langs bij ons. Wij richten ons voornamelijk op de duoplank. De duoplank kent ook vele andere namen, lamelplank, multiplank, samengestelde vloer en twinplank. De duoplank bestaat uit een toplaag van massief eiken en een onderlaag van berken multiplex. Dit zorgt ervoor dat de duoplank stevig en mooi is, waarbij de werking is geminimaliseerd. De uitstekende mes en groef verbinding zorgt ervoor dat houten vloeren Grou ook makkelijk zelf gelegd kan worden. Tevens zeer geschikt voor vloerverwarming
Over Dutzfloors
Kleuren vloeren
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Kleuren en soorten vloeren

 

Meest verkochte houten vloeren

 

Verschillende mogelijkheden houten vloeren Grou

Dutzfloors levert duoplanken, massieve vloeren en visgraatvloeren. Wij maken de houten vloer zoals de jij hem wenst. Het mooie is namelijk dat wij de al onze houten vloeren zelf produceren. We hebben een filmpje gemaakt van ons productieproces vergeet deze niet te bekijken! Mocht je in een tijdschrift of ergens anders een mooie houten vloer hebben gezien, wij helpen je mee met het realiseren van deze houten vloer. Alles is dus mogelijk op het gebied van houten vloeren grou. 

Vloerverwarming en houten vloeren Grou?

Houten vloeren Grou leggen wij geregeld in combinatie met vloerverwarming. Vandaag de dag leggen we elke maand wel zo’n 15 vloeren in combinatie met vloerverwarming. De duoplank van tegenwoordig is perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Wel moet het opstookprotocol goed in de gaten worden gehouden. Start met een watertempratuur die 5 graden hoger is dan de omgevingstempratuur van de ruimte. Verhoog de watertempratuur iedere 24(of langer) met 5 graden. Doe dit net zolang tot de praktisch maximale watertempratuur van 40 graden is bereikt. Mocht je vragen hebben over houten vloeren Grou neem dan gerust contact op of bezoek onze showroom.