Houten vloeren Groningen

Ben je opzoek naar een houten vloer voor je woning in Groningen? Al onze houten vloeren zijn duurzaam, natuurlijk, praktisch en stralen warmte uit. Het verbeterd de akoestiek van je woning. Dutzfloors is gespecialiseerd op het gebied van vloeren. We staan graag voor je klaar in Groningen. 

De bewerkingen van houten vloeren Groningen

De houten vloer voor je woning in Groningen kunnen we op tal van manieren bewerken: branden, roken, bezagen, walsen en verouderen. De bewerkingen die met een houten vloer worden gedaan, zijn doorslaggevend voor het uiterlijk van de planken vloer. Het olien en het bewerken van de houten vloer wordt bij ons in de fabriek gedaan. Op deze manier kunnen wij voor iedereen in Groningen de unieke vloer maken. Een houten vloer is maatwerk, elke boom is anders waardoor ook elke vloer anders is. Dit geeft elke houten vloer haar eigen karakter.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Kom je uit Groningen en ben je op zoek naar houten vloeren?

Wij verzorgen graag de houten vloer voor je woning in Groningen. Kom gerust langs in onze showroom in Beetsterzwaag, slechts 30 minuten rijden vanaf Groningen. In onze showroom hebben we een breed assortiment eiken houten vloeren. De toplaag van deze vloeren bestaat uit massief eiken en de onderlaag uit 7 lagen berken mutliplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kunnen onze houten vloeren perfect in combinatie met vloerverwarming. Mocht je in je woning in Groningen dus gebruik maken van vloerverwarming dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Hoge kwaliteit houten vloeren

Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze houten vloeren geven we maar liefst 15 jaar garantie op het loslaten van de toplaag. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen in Europa. Voor iedere boom die wordt gekapt wordt weer een nieuwe geplaats. Doordat wij de gehele productie in eigen beheer hebben maken wij alle houten vloeren speciaal op maat, dus ook de vloer voor je woning in Groningen. Wil je meer informatie over onze vloeren? Kijk dan direct hier