Houten vloeren Friesland

Wij verkopen vele prachtige houten vloeren Friesland. Op deze pagina staan meer dan 200 houten vloeren. Genoeg keuze voor je huis in Friesland. Mocht je toch een andere kleur, bewerking, dikte, breedte of sortering willen? Dat is geen enkel probleem wij produceren zelf al onze houten vloeren. Wij maken de vloer zoals jij hem wenst.
 

Specialist in houten vloeren Friesland 

Onze houten vloeren Friesland zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. We hebben de beste kwaliteit houten vloeren, die geschikt zijn voor intensief gebruik. Laat je vooral inspireren op onze website of kom eens langs in onze showroom in Beetsterzwaag om tal van houten vloeren Friesland te bekijken. Hier hebben wij tal van diverse vloeren; duoplanken, hoogkant parket, visgraatvloeren en massief parket. Dutzfloors voert alle werkzaamheden zelf uit, van de aankoop van het hout tot de afwerking hiervan. Een groot voordeel hiervan is dat alle vloeren direct kunnen aanpassen aan het klimaat, zodat uitzetting en krimp door klimaatverschillen wordt voorkomen. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Friesland.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Topkwaliteit en milieuvriendelijke houten vloeren Friesland

Om jou de beste kwaliteit te kunnen leveren voor je woning in Friesland werken wij alleen met vakkundige parketteurs en hoge kwaliteit materiaal. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen, dit wil zeggen dat na het kappen weer een boom wordt gepland. Houten vloeren Friesland vind je bij Dutzfloors in tal van verschillende diktes, breedtes, bewerkingen en kleuren. De houten vloeren Friesland die wij aanbieden vind je op deze pagina maar ook in onze showroom in Heerenveen vind je een groot assortiment houten vloeren. Wij geven je graag meer informatie over onze eiken vloeren

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 
Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Wij maken alle houten vloeren speciaal op maat 

Ben je de houten vloer waar jij naar op zoek bent nog niet tegen gekomen? Neem dan gerust contact met ons op wij produceren namelijk alle houten vloeren Friesland custom made. Wij helpen je graag met het realiseren van je droomvloer. Vergeet vooral niet het kleurenoverzicht te bekijken, op deze pagina vind je op 1 pagina overzichtlijk tal van diverse kleuren houten vloeren. Op deze manier heb je een goed beeld van diverse mogelijkheden.