Houten vloeren Emmeloord

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
Ben je opzoek naar een houten vloer voor je woning in Emmeloord? Bij Dutzfloors gelegen in Heerenveen ben je aan het juiste adres. Heerenveen is zo'n 30 minuten rijden vanaf Emmeloord. Een houten vloer is een natuurproduct en iedere plank heeft een eigen uitstraling. Wij hebben een uitgebreid assortiment houten vloeren Emmeloord voor een ieder wat wils. Het past in allerlei verschillende interieurs of het nou modern, klassiek of een boerderij is. Een vloer is een investering in kwaliteit. Houten vloeren gaan tientallen jaren mee. In het begin denk je misschien dat het een hele dure investering is echter als je naar de lange termijn kijkt dan is een het een van de goedkoopste vloerbedekkers die er is.

En wat nou zo mooi is in tegenstelling tot veel andere vloerbedekkers worden houten vloeren in de loop der tijd steeds mooier. Het is van belang om de vloer goed te onderhouden. Dit betekent 1 keer per jaar de vloer in de onderhoudsolie zetten en voor de rest onderhouden met parketzeep. Wij hebben hiervoor de juiste onderhoudsmiddelen van Ciranova, die zijn kwaliteit jaar op jaar weer weet te bewijzen.

Over Dutzfloors
Kleuren vloeren
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Kleuren en soorten vloeren

 

Meest verkochte houten vloeren

 

Prijsopgave houten vloeren Emmeloord

Op onze website kan je heel gemakkelijk met de rekencalculator uitrekenen wat een houten vloer voor je woning in Emmeloord kosten. Je kan natuurlijk altijd bij ons langskomen en dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van vloeren. Vergelijk offertes van verschillende bedrijven en laat ons weten als ze goedkoper zijn, wij zullen dan de offertes vergelijken. Mocht het om exact het zelfde product gaan dan zullen wij je een scherp aanbod doen. Let in de offerte ook goed op alle bijmaterialen, zoals: lijm, olie, ondervloer etc. Besteed natuurlijk ook aandacht aan de kwaliteit van de houten vloer en hoe de plank is opgedeeld. Is het van hoogwaardige kwaliteit of is het Chinees hout? Wij kunnen altijd voor je kijken waar een houten vloer vandaan komt en of die van goede kwaliteit is. Wij willen de klant van de beste service voorzien. Kom gerust langs in onze showroom en wij geven het juiste advies over eiken houten vloeren Emmeloord.

Dutzfloors de juiste keuze voor houten vloeren voor je woning Emmeloord 

Wij leveren de hoogste kwaliteit houten vloeren Emmeloord tegen zeer scherpe prijzen. Sommige bedrijven leveren vloeren onbewerkt en komen de vloer bij je thuis nog oliën. Wij laten dit door machines in onze fabriek doen waardoor de kwaliteit van de olielaag een stuk beter is. Wij hebben de productie in eigen beheer waardoor wij alles in de hand hebben. Hierdoor is de levertijd maar zo’n 2 a 3 weken. Jouw vraag is onze opdracht, we maken de vloer zoals jij hem wil. En niet te vergeten we geven op de toplaag maar liefst 15 jaar garantie.

Mocht je zelf de houten vloer in Emmeloord willen laten leggen dan kun je ook goed terecht bij Dutzfloors. Wij bieden namelijk ook doe-het-zelf-pakketten aan. Wij leveren niet alleen mooie houten vloeren. Wij leveren ook alle bijmaterialen zoals: plinten, ondervloeren, lijm en onderhoudsmiddelen. Wij geven je een uitgebreide instructie over het ’hoe en wat’ omtrent het zelf leggen van een houten vloer.