9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Een houten vloer voor je huis in Eelderwolde

Houten vloeren stralen warmte en sfeer uit. Zoek je een houten vloer voor in je huis in Eelderwolde? Bij ons vind je een hele ruime keuze in houten vloeren. Je kunt kiezen uit verschillende diktes, breedtes en kleuren. Het grootste gedeelte van de productie van onze houten vloeren vindt plaats in Nederland. Nadat de boomstammen uit Europa zijn gezaagd gaan ze op transport, zodat het hout al in een vroeg stadium aan ons klimaat went. Het grote voordeel hiervan is dat de uiteindelijke vloer niet krimpt of uitzet na het leggen. De Europese planken blijven strak liggen in je woning in Eelderwolde zelfs in combinatie met vloerverwarming.

In onze werkplaats in Beetsterzwaag zorgen onze vakmensen voor de juiste uitstraling van de vloer. Wanneer nodig bewerken, verouderen en roken we de vloeren en geven wij het hout precies het uiterlijk dat je wenst.

Video afspelen
Houten vloeren Eelderwolde

Ruime keuze voor een houten vloer in je woning in Eelderwolde

Woon je in Eelderwolde en zoek je een custom-made houten vloer voor een eerlijke prijs? We zijn dichterbij dan je denkt. Op zo’n vijf minuten van Drachten vind je in Beetsterzwaag onze grote showroom met unieke houten vloeren. We ontvangen je graag en laten je zien hoe een op maat gemaakte houten vloer jouw plaatsnaam huis nog mooier maakt.

Het voordeel van onze maat gemaakte eiken vloeren is dat we alles zelf doen en er geen tussenhandelaren in het spel zijn. Hierdoor houden we onze prijzen eerlijk en transparant. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Het is ons vak om te zorgen dat je de best mogelijke houten vloer krijgt voor de beste prijs. Stel je eigen vloer samen voor in je woning in Eelderwolde.

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Vloeren gelegd in verschillende plaatsen

0

Aanbeveling van klanten

Wij helpen je met het uitkiezen van de perfecte vloer voor je huis in Eelderwolde

Buiten het kleuren zijn ook verschillende bewerkingen als verouderen, roken, handschrapen, schaven, stomen en borstelen mogelijk. In onze showroom zie je de verschillende mogelijkheden.  Wij maken immers alle vloeren in eigen beheer, zodat deze zeker past in je woning in Eelderwolde. Onze adviseurs helpen je graag de beste keuze te maken. Bel met ons op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0512-212414 of stuur een mail naar info@dutzfloors.com.

Eikenhout geschikt voor iedere leefsituatie

Al onze vloeren worden machinaal geolied. Deze werkwijze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de olie, zodat het hout optimaal beschermd blijft. Het hout wordt hier niet alleen sterker van, maar krijgt ook een rijkere uitstraling. Dankzij deze unieke manier van afwerken kun je direct op je nieuwe vloer in je huis in Eelderwolde leven.

Dutzfloors Beetsterzwaag