9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Thuiskomen met houten vloeren in Drenthe

Je bent op zoek naar de perfecte houten vloer voor in je huis Drenthe. Zo’n eiken vloer die een glimlach op je gezicht tovert als je door de deur loopt. Een vloer van hoge kwaliteit die aansluit bij jouw wensen en die voor een eerlijke en transparante prijs in je huis in Drenthe ligt. Een houten vloer die jarenlang mooi blijft, ongeacht de leefsituatie. Dat is pas thuiskomen.

Wij produceren en leggen al meer dan tien jaar unieke eikenhouten vloeren door heel Nederland. Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe, op zoek naar een partner die meedenkt tijdens het hele proces. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom in Beetsterzwaag. Ervaar onze vloeren van dichtbij en stel elke vraag, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is.

Video afspelen

Breed assortiment houten vloeren voor je woning in Drenthe

Woon je in Drenthe en zoek je een custom-made houten vloer voor een eerlijke prijs? We zijn dichterbij dan je denkt. Tussen Drachten en Heerenveen vind je in Beetsterzwaag onze grote showroom met unieke houten vloeren. We ontvangen je graag en laten je zien hoe een op maat gemaakte houten vloer jouw huis in Drenthe nog mooier maakt.

Het voordeel van onze maat gemaakte vloeren is dat we alles zelf doen en er geen tussenhandelaren in het spel zijn. Hierdoor houden we onze prijzen eerlijk en transparant. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Het is ons vak om te zorgen dat je de best mogelijke houten vloer krijgt voor de beste prijs. Op basis van je wensen stel je bij ons je eigen vloer samen.

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Hoge kwaliteit houten vloeren voor je woning in Drenthe

.Ons hoogwaardige Europees eikenhout is de koning van houten vloeren, mede door de afwerking van de planken en onze lokale productie. Onze kwaliteit merk je vanaf de eerste stap op de vloer in je woning in Drenthe. De toplaag van massief eikenhout wordt ondersteund door zeven lagen berkenmultiplex, een ijzersterke combinatie. Nog enkele voordelen;

  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Europees eiken vloeren
  • 15 jaar garantie
  • Lange en wisselende lengtes van planken. Dit zorgt voor een ruimtelijke uitstraling
  • Sterke beschermlaag, geschikt voor iedere leefsituatie
  • Vakkundig geplaatst
  • Eerlijk hout
Eiken houten vloeren Drenthe

Visgraat vloer voor je woning in Drenthe kopen en laten leggen?

Je kunt een visgraat vloer voor in je woning in Drenthe bij ons kopen en zelf leggen of door ons laten leggen. Als je ervoor kiest om de vloer zelf te leggen geven we advies over hoe je dit kan doen, als wij de vloer leggen zorgen wij ervoor dat de vloer uitmuntend geplaatst wordt. Kies je hierbij voor grijs, zwart, wit of bijvoorbeeld een naturel kleur?

Het is afhankelijk van de gebruikte interieurstijl in huis, welke kleur hout hier het beste op aansluit. Donkere kleuren worden veelal in klassiek ingerichte woningen gebruikt. Daar waar men in een modern ingericht huis sneller voor een witte of naturel houtkleur zal kiezen. De naturel houtkleur past ook perfect bij een landelijk ingericht huis! Wij adviseren graag welke visgraat vloer bij je woning in Drenthe past, zodat het kopen van een visgraat vloer fluitje van een cent is.

Visgraatvloer Drenthe

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend