Houten vloeren Drachten

Wij hebben meer dan 250 houten vloeren Drachten verkrijgbaar. Houten vloeren, duoplanken, massieve vloeren, visgraat vloeren etc. Je plankenvloer wordt in Drachten bezorgd en geplaatst. Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste eiken houten vloer voor je woning in Drachten uit zoeken. Wij helpen je natuurlijk mee met het maken van de juiste keuze. Er zijn namelijk zoveel keuze mogelijkheden, hierbij valt te denken aan: dikte, sortering, breedte, bewerking en geschuurd of geschaafd. Al onze houten vloeren kunnen perfect gecombineerd worden met vloerverwarming omdat de werking minimaal is. Daarnaast zorgt onze olie werkwijze ervoor dat de vloer voorzien wordt van een sterke en rijke toplaag. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit krijg je maar liefst 15 jaar garantie op het niet los laten van de toplaag. Onze houten vloeren gaan in je woning in Drachten een hele lange tijd mee. 

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Houten vloeren Drachten: Advies op maat

Het is van belang om te kijken welke houten vloeren het beste past in je woning in Drachten. In onze showroom vind je zo'n 250 verschillende houten vloeren. Al onze houten vloeren zijn gemaakt van Europees eikenhout. De toplaag is massief eiken en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd. Wij geven jou graag een passend advies voor jouw woonsituatie in Drachten. Wij zullen samen met jou door onze showroom heen gaan om te kijken welk type vloer het beste bij je past. Mocht er geen vloer bij zitten die je aanspreekt, geen enkel probleem. Wij maken namelijk alle houten vloeren in Drachten speciaal op maat voor de klant. Daarnaast kunnen wij ook een een interieur specialist van ons langs laten komen om je van advies te voorzien. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt! We zijn elke dag per e-mail te bereiken op info@dutzfloors.com en van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 t/m 18.00 zijn we telefonisch bereikbaar op: 0512-212414.

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Kleursoorten

Wij maken alle kleursoorten houten vloeren speciaal op maat voor je woning in Drachten. Iedere kleur behoort tot de mogelijkheid. Uiteraard hebben we ook interieurstylisten die jou een goed kleuradvies kunnen geven. Om het keuze proces makkelijker te maken hebben we een kleurenoverzicht op onze website staan. Op deze manier heb je een goed beeld van tal van kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben we ook foto's gemaakt bij tevreden klanten van ons. Op deze inspiratie foto's krijg je een goed beeld wat er allemaal mogelijk is voor je huis in Drachten.