9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Thuiskomen met houten vloeren in Dokkum

Je bent op zoek naar de een mooie houten vloer voor in je huis in Dokkum. Zo’n vloer die een glimlach op je gezicht tovert als je door de voordeur loopt. Een vloer van goede kwaliteit die aansluit bij jouw wensen en die voor een eerlijke en transparante prijs in je woning in Dokkum ligt. Een houten vloer die jarenlang mooi blijft, ongeacht de leefsituatie. Dat is pas thuiskomen.

Wij maken en leggen al meer dan tien jaar unieke eikenhouten vloeren door heel Nederland. Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe, op zoek naar een partner die meedenkt tijdens het hele proces. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom in Beetsterzwaag.

Ervaar onze houten vloeren van dichtbij en stel elke vraag, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is.

Video afspelen

Breed assortiment houten vloeren voor je woning in Dokkum

Een houten vloer is een natuurproduct en iedere plank heeft een eigen uitstraling. Wij hebben een uitgebreid assortiment houten vloeren voor je woning in Dokkum, voor een ieder wat wils. Het past in allerlei verschillende interieurs of het nou modern, klassiek of een boerderij is.

Een houten vloer is een investering in kwaliteit. Een houten vloer gaat tientallen jaren mee. In het begin denk je misschien dat het een hele dure investering is echter als je naar de lange termijn kijkt dan is een houten vloer een van de goedkoopste vloerbedekkers die er is. Wil je inspiratie opdoen voor je woning in Dokkum? Bekijk dan eens onze 10 bestverkochte eikenhouten vloeren.

Houten vloeren Dokkum

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Woon je in Dokkum? Wij maken de vloer die je zoekt!

Woon je in Dokkum en zoek je een houten vloer voor een eerlijke prijs? We zijn dichterbij dan je denkt. Op zo’n vijf minuten van Drachten vind je in Beetsterzwaag onze grote showroom met unieke houten vloeren. We ontvangen je graag en laten je zien hoe een op maat gemaakte houten vloer jouw huis in Dokkum nog mooier maakt.

Het voordeel van onze maat gemaakte vloeren is dat we alles zelf doen en er geen tussenhandelaren in het spel zijn. Hierdoor houden we onze prijzen eerlijk en transparant. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Het is ons vak om te zorgen dat je de best mogelijke houten vloer krijgt voor de beste prijs, zodat je met veel plezier kan genieten van je eiken vloer in Dokkum. Ben je benieuwd naar vloeren die wij geplaatst hebben bij tal van klanten door heel Nederland? Bekijk direct vele inspiratiefoto’s.

Houten vloeren Dokkum

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend