9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Thuiskomen in Burgum met onze houten vloeren

Je bent op zoek naar de perfecte eiken houten vloer voor in je huis in Burgum. Zo’n vloer die een glimlach op je gezicht tovert als je binnenkomt. Een eiken vloer van goede kwaliteit die aansluit bij jouw wensen en die voor een eerlijke en transparante prijs in je huis in Burgum ligt. Een vloer die jarenlang mooi blijft, ongeacht de leefsituatie. Dat is pas thuiskomen.

Wij maken en leggen al meer dan tien jaar unieke eikenhouten vloeren door heel Nederland. Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe, op zoek naar een partner die meedenkt tijdens het hele proces. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom in Beetsterzwaag. Ervaar onze vloeren van dichtbij en stel elke vraag, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is.

Video afspelen

Heb je op online een mooie vloer gezien voor in je woning in Burgum?

Heb je op sociale media of in je favoriete magazine jouw droomvloer gezien voor in je woning in Burgum? Liep je in dat ene hotel of restaurant op een houten vloer waarvan je dacht “Die wil ik ook”? Veel klanten uit Burgum komen met voorbeelden van hun favoriete vloeren naar ons toe. Maak een foto van jouw droomvloer en neem deze mee wanneer je ons bezoekt. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Omdat we de productie van eiken vloeren in eigen beheer hebben, stel je bij ons je eigen vloer samen.

De productie van onze eiken vloeren vindt plaats achter onze showroom. We beheren het hele proces en onze vakmensen maken precies de vloer die je zoekt. De combinatie van Europees eikenhout en onze unieke manier van afwerken maken het tot een vloer die lang meegaat. We maken van je droomvloer een werkelijkheid zodat anderen op hun beurt met foto’s van jouw vloer in Burgum naar ons toekomen.

Houten_vloeren_Burgum

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Eiken vloer inspiratie opdoen voor in Burgum?

Onze showroom in het bosrijke Beetsterzwaag ademt één en al hout. Met ruim 2000 vierkante meter aan vloeroppervlak is het de ideale plek om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe houten vloer in Burgum. We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van ons hele assortiment vloeren. Je moet het eikenhout kunnen aanraken, voelen en ervaren. Alleen dan weet je zeker of een vloer bij je past.

Om de houten vloeren echt te kunnen ervaren, hebben we verschillende stijlkamers ingericht per soort vloer. Of je nu op zoek bent naar een visgraat of vloer met lange planken, in deze kamers bekijk je jouw favorieten van dichtbij. Als je hierna toch nog twijfelt over de vloer, krijg je een monsterbord mee om thuis neer te leggen in je woning in Burgum. Benieuw naar onze bestverkochte houten vloeren? Bekijk ze direct online.

Showroom Dutzfloors Beetsterzwaag

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend