Houten vloeren Burgum

Onze houten vloeren die wij leveren in Burgum zijn duurzaam, natuurlijk, praktisch en stralen warmte uit. Het vergroot de akoestiek van je woning. Dutzfloors is gespecialiseerd op het gebied van vloeren. We staan graag voor je klaar in Burgum. We kunnen tal van bewerkingen op houten vloeren toepassen: branden, bezagen, walsen en trommelen. De bewerkingen die met een houten vloer worden gedaan, zijn doorslaggevend voor het uiterlijk. Het Oliën en het bewerken wordt in onze eigen werkplaatst in Beetsterzwaag gedaan. Op deze manier kunnen wij voor iedereen in Burgum de unieke duoplank maken. Het maken van houten vloeren is maatwerk, elke boom is anders waardoor ook elke vloer anders is. Het mooie hiervan is dat elke plank een uniek karakter heeft en dus iedere houten vloer er anders uit ziet. De eiken vloeren in onze showroom zullen dus ook verschillende met de eiken vloer die jij als klant krijgt. We proberen natuurlijk wel zo goed mogelijk rekening te houden met de wensen van de klant. Om de droomvloer te realiseren!
 
  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt


Kom je uit Burgum en ben je op zoek naar een houten vloer?

Kom gerust langs in onze showroom in Beetsterzwaag om ons assortiment te bekijken. Naast houten vloeren hebben we ook houten wandbekleding, visgraat parket, parketvloeren, hoogkantparket, massieve vloeren en venoplex in ons assortiment. Wij verkopen veelal duoplanken, de werking hiervan is geminimaliseerd! De onderlaag bestaat uit berkenmultiplex en de toplaag uit massief eiken. Op het loslaten van de toplaaf geven we maar liefst 15 jaar garantie! We zien je graag langskomen in onze showroom en wij zullen de houten vloer maken voor je woning in Burgum.  

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Restauratie van houten vloeren Burgum 

Mocht je bestaande houten vloer in Burgum toe zijn aan onderhoud. Dan komt iemand van Dutzfloors graag bij je langs om te kijken wat er moet worden gedaan. Het schuren van een houten vloer is vakkundig werk. Over het schuren van houten vloeren voor je woning in Burgum geven we je graag advies en wij zorgen er ook voor dat de vloer weer voldoet aan jouw wensen. Neem gerust contact met ons op.