Houten vloeren Buitenpost

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Houten vloeren voor je woning in Buitenpost vind je zeker bij Dutzfloors. Dutzfloors is gevestigd in Heerenveen dit is zo'n 25 minuten vanaf Buitenpost. In de showroom vind je een breed assortiment aan houten vloeren, parketvloeren, visgraatvloeren, lamelparket en hoogkant parket. Iedere vrijdag en zaterdag zijn wij voor je geopend en daarnaast kun je iedere dag op afspraak bij ons terecht. 

Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Hoge kwaliteit houten vloeren Buitenpost op maat gemaakt 

Ben je op zoek naar een houten vloer voor je woning in Buitenpost die voldoet aan al je wensen en eisen? Dan ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres. Wij maken namelijk alle houten vloeren speciaal op maat en dit ook nog eens tegen scherpe prijzen. Dit kunnen wij realiseren doordat wij de productie in eigen beheer hebben. Zo heb je bij ons altijd de hoogste kwaliteit eiken houten vloeren tegen de scherpste prijzen. En niet minder belangrijk je krijgt de houten vloer die voldoet aan je wensen. Dus mocht je ergens in een magazine of tijdschrift een mooie vloer zijn tegen gekomen die helemaal past bij je woning in Buitenpost? Kom dan gerust bij ons langs en wij helpen je mee met het realiseren van je droom houten vloer. 

Diverse mogelijkheden houten vloeren Buitenpost 

Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van houten vloeren Buitenpost. Kies je ervoor om de vloer zelf te leggen? Dit is door de uitstekende mes-en groefverbinding van de duoplank perfect zelf te doen! Mocht je dit niet zien zitten dan komen wij met alle plezier langs om de vloer te leggen. Onze parketteurs weten alles over houten vloeren en zij zorgen ervoor dat de vloer helemaal naar je wens wordt gelegd. Het kiezen van de geschikte houten vloer voor je woning in Buitenpost is nog zo gemakkelijk niet! Er zijn namelijk tal van keuzes die gemaakt dienen te worden. Uiteraard helpen wij je graag mee om tot de juiste keuze te komen. Om de keuze al wat gemakkelijker voor je te maken is er een kleurenoverzicht van houten vloeren voor je gemaakt. Hier kan je tal van kleuren houten vloeren overzichtelijk op 1 pagina bekijken. Ook zijn er bij tal van tevreden klanten van ons foto's gemaakt deze vind je terug onder het kopje inspiratie foto's, op deze manier krijg je al een beter idee van de vele mogelijkheden voor je woning in Buitenpost.