9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Thuiskomen in Bolsward met houten vloeren

Je bent op zoek naar de perfecte houten vloer voor in huis in Bolsward. Zo’n vloer die een glimlach op je gezicht tovert als je door de deur loopt. Een vloer van hoge kwaliteit die aansluit bij jouw wensen en die voor een eerlijke en transparante prijs in je huis in Bolsward ligt. Een vloer die jarenlang mooi blijft, ongeacht de leefsituatie. Dat is pas thuiskomen.

Wij maken en leggen al meer dan tien jaar unieke eikenhouten vloeren door heel Nederland. Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe, op zoek naar een partner die meedenkt tijdens het hele proces. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom in Beetsterzwaag.

Ervaar onze vloeren van dichtbij en stel elke vraag, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is.

Video afspelen

Houten vloeren voor je woning in Bolsward op maat gemaakt

Ons assortiment houten vloeren bestaat uit verschillende, kleuren, breedtes, diktes, bewerkingen en sorteringen. Om de juiste houten vloer te kiezen voor je woning in Bolsward is het handig om je te laten inspireren op onze website of in onze showroom in Beetsterzwaag. In zo’n 45 minuten ben je vanaf Bolsward in onze showroom

Ben je op onze website niet de houten vloer tegen gekomen waar je naar op zoek bent? Wij maken alle houten vloeren op maat. Dus neem gerust contact met ons op en bespreek je wensen met ons, wij helpen je graag. Het voordeel is dat wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren, van aankoop van hout tot de afwerking hiervan. Op deze manier hebben we de hoogste kwaliteit houten vloeren en dat ook nog eens tegen eerlijke prijzen. Een groot bijkomend voordeel is dat wij de vloer direct kunnen aanpassen aan het klimaat. Op deze manier wordt krimp en uiteenzetting door klimaatverschillen voorkomen.

Houten vloer Bolsward

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Duurzame en milieuvriendelijke houten vloeren v00r je woning in Bolsward

De houten vloeren die wij produceren zijn van eerlijk eikenhout. Al het hout komt uit verantwoord beheerde bossen na het kappen wordt weer een nieuwe boom gepland. Vanaf de eerste bewerking tot en met het leggen van de laatste plank. Onze passie voor eikenhout gaat zelfs zover dat onze parketteurs uitsluitend eikenhouten vloeren leggen. Elke plank gaat door hun handen en wordt zorgvuldig in je huis in Bolsward neergelegd. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou door deze focus de best mogelijke vloer en service kunnen bieden.

Inspiratie voor je nieuwe eiken vloer

We leggen onze eikenhouten vloeren door heel Nederland. Wil je inspiratie op doen voor je nieuwe eiken vloer in Bolsward? Bekijk de eiken vloeren van andere klanten en ontdek de veelzijdigheid van op maat gemaakte houten vloeren.

Duurzame houten vloeren Bolsward

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend