Houten vloeren Bolsward

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Dutzfloors is jouw specialist in houten vloeren Bolsward. Wij produceren al jaren houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit en dit allemaal in eigen beheer. Wij produceren een uniek product waar je vele jaren plezier van hebt. De hoogste kwaliteit houten vloeren en ook nog eens scherp geprijsd. Bekijk de collectie op onze website of bezoek onze showroom in Heerenveen. Houten vloeren Bolsward op maat laten maken? Natuurlijk! Wij helpen graag met het realiseren van je droom vloer.

Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Houten vloeren voor je woning in Bolsward op maat gemaakt

Dutzfloors haar assortiment bestaat uit tal van diverse houten vloeren in verschillende, kleuren, breedtes, diktes, bewerkingen en sorteringen. Om de juiste houten vloer te kiezen voor je woning in Bolsward is het handig om jet te laten inspireren op onze website of in onze showroom in Heerenveen. De afstand tussen Bolsward en Heerenveen 35 kilometer. Je kan dus binnen 30minuten in onze showroom zijn. Ben je op onze website niet de houten vloer tegen gekomen waar je naar op zoek bent? Wij maken alle houten vloeren op maat. Dus neem gerust contact met ons op en bespreek je wensen met ons, wij helpen je graag. Het voordeel is dat wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren, van aankoop van hout tot de afwerking hiervan. Op deze manier hebben we de hoogste kwaliteit houten vloeren en dat ook nog eens tegen scherpe prijzen. Een groot bijkomend voordeel is dat wij de vloer direct kunnen aanpassen aan het klimaat. Op deze manier wordt krimp en uiteenzetting door klimaatverschillen voorkomen.

Duurzame en milieu vriendelijke houten vloeren Bolsward

De houten vloeren die Dutzfloors produceert voor je woning in Bolsward zijn met liefde voor de natuur voor je gemaakt. Al het hout komt uit verantwoord beheerde bossen na het kappen wordt weer een nieuwe boom gepland. Op de houten vloer inspiratie pagina vind je tal van mooie sfeer foto’s die wij bij tevreden klanten van ons hebben gemaakt, ook in Bolsward. Daarnaast hebben we ook een houten vloeren kleurenoverzicht op onze website zodat je gemakkelijk tal van kleuren houten vloeren kan vergelijken.