Houten vloeren blog

De waardering van een klant

De service van Dutzfloors

De service begint al bij binnenkomst in de showroom in Heerenveen, in eerste instantie verwacht je niet om op zo’n groot industrieterrein een smaakvol ingerichte showroom aan te treffen. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en hebben we op zeer deskundige wijze uitleg gekregen over de verschillende voor- en nadelen van (gecombineerde) houten vloeren. Nadat we uiteindelijk een keuze hadden gemaakt over het type vloer en de afwerking daarvan was het lastig om een goede keuze te maken qua kleur.

Ook hierbij zijn we uitstekend geholpen, we hadden (grote) kleurmonsters van onze wandafwerkingen meegenomen en op basis daarvan hebben we uiteindelijk twee eikenvloeren, afgewerkt met een white wash en olie, uitgezocht welke door Dutzfloors zijn bemonsterd.

Binnen een week lagen de monsters ter beoordeling gereed en wat schetste onze verbazing, er was nog een derde (speciaal gemaakte) kleur toegevoegd. Dutzfloors was namelijk aan het experimenteren geweest en heeft een monster speciaal op kleur gemaakt passend bij onze wandafwerkingen. De keuze was daarna voor ons snel gemaakt. Het kon gewoon niet beter en we wisten niet dat er zoveel tinten grijs, wit, bruin etc. leverbaar waren.

De prijs van de houten vloer

Na de definitieve kleurkeuze te hebben gemaakt waren we natuurlijk erg nieuwsgierig naar de prijs, we hadden al eens een keer ergens anders gekeken en hadden dus al een prijs in gedachten, De offerte van Dutzfloors lag maar liefst 40% onder de offerte van de andere vloerenleverancier. En dat voor maatwerk!  

De levertijd van Dutzfloors 

Dan de levertijd; we mochten zelf aangeven wanneer de levering ons het beste paste, wij waren al erg ver met de voorbereidingen, alleen de oude vloer moest er nog uit, dus hadden we zo iets van zo snel mogelijk. Dutzfloors heeft intern afgestemd (voordeel van eigen productie!) wat de mogelijkheden waren en stelden voor om de vloer over twee week te leveren, we kregen een uurtje voor de levering nog een telefoontje dat de vracht onderweg was, zo konden wij hulp inschakelen voor het lossen van de vrachtwagen.

Met hulp van de vriendelijke vrachtwagenchauffeur en wat mankracht was de vracht zo gelost. Er werd daarbij zeer zorgvuldig met de vloerdelen omgegaan.

Het leggen van de houten vloer

We hebben de vloer zelf gelegd, aan de hand van instructies en tips welke we van Dutzfloors hadden ontvangen. We hebben geen enkele plank opzij hoeven leggen omdat deze beschadigd was of er niet uit zag. We werden zelfs tijdens het leggen nog gebeld of alles naar wens was en de vloer in goede orde was ontvangen. Waar zie je deze vorm van aftersales tegenwoordig nog?

Aanbevelen van Dutzfloors

Wat zijn wij blij dat we dit bedrijf ontdekt hebben! Wij kunnen dit bedrijf echt iedereen aanbevelen. Ze geven deskundig advies, zijn erg enthousiast, denken mee met de klant en leveren ook nog eens een zeer goed product voor een acceptabele prijs. Bij deze willen wij jullie ontzettend bedanken voor de geweldige service bij de aankoop van een nieuwe houten vloer.

Johnny en Willy de Vries