9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Custom-made houten vloeren in Blaricum

Woon je in Blaricum en ben je op zoek naar een custom-made houten vloer voor een eerlijke prijs? Combineer een lekker dagje Friesland met een bezoek aan onze showroom in het bosrijke Beetsterzwaag. We ontvangen je graag en laten je zien hoe een op maat gemaakte houten sfeer toevoegt aan je huis in Blaricum.

Een groot voordeel van onze vloeren is dat we alles zelf doen, van de inkoop tot het maken en leggen van de vloer. Er zijn dus geen tussenhandelaren in het spel. Onze prijzen blijven hierdoor eerlijk en transparant zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Is de vloer die je wilt buiten je budget? Dan zoeken we actief naar de oplossing om jouw droomvloer alsnog te realiseren.

Video afspelen
Houten vloeren Blaricum

Kies de juiste eiken vloer voor je woning in Blaricum

Wij helpen je met het kiezen van de juiste eikenhouten vloer voor in je woning in Blaricum. De afmetingen en bewerkingen van eiken planken hebben een impact op hoe de kamer er uitziet. Smalle planken geven de kamer een diepere uitstraling, brede planken doen het tegenovergestelde. De noesten geven het hout een natuurlijke uitstraling. Afhankelijk van je voorkeur kiezen we de juiste planken uit. Met de juiste machines en het vakmanschap van onze mensen wordt elke vloer mogelijk.

We maken onze houten vloeren in drie breedtes: 18, 22 en 26 centimeter. Door deze variëteit heb je meer manieren om je vloer nog unieker te maken. Ons advies? Kies de breedte op basis van kamergrootte in Blaricum.

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Vloeren gelegd in verschillende plaatsen

0

Aanbeveling van klanten

Houten vloer inspiratie voor je huis in Blaricum

We leggen onze eikenhouten vloeren door heel Nederland. Wil je inspiratie opdoen voor je woning in Blaricum? Bekijk de vloeren van andere klanten en ontdek de veelzijdigheid van op maat gemaakte houten vloeren.

Onze showroom in Beetsterzwaag is de rit waard

We vragen altijd waar onze klanten vandaan komen en steeds vaker komen ze van ver. We begrijpen goed waarom, want naast onze vloeren heeft Friesland ontzettend veel te bieden. Beetsterzwaag is een klein maar karaktervol dorpje dat middenin de natuur ligt. Er zijn van tal van bijzondere fiets- en wandelroutes, maar ook heerlijke restaurants, winkels en galeries. Even de stad ontvluchten of genieten in de natuur? Beetsterzwaag is de rit waard.

Houten vloer Blaricum