Houten vloeren Beetsterzwaag

Een houten vloer is een natuurproduct en iedere plank heeft een eigen uitstraling. Wij hebben een uitgebreid assortiment houten vloeren in Beetsterzwaag Een houten vloer is een investering in kwaliteit. Een houten vloer gaat tientallen jaren mee. In het begin denk je misschien dat het een hele dure investering is echter als je naar de lange termijn kijkt dan is een houten vloer een van de goedkoopste vloerbedekkers die er is. En wat nou zo mooi is in tegenstelling tot veel andere vloerbedekkers wordt een eiken vloer in de loop der tijd steeds mooier.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Hoge kwaliteit houten vloeren, ook in Beetsterzwaag

Wij leveren de hoogste kwaliteit houten vloeren dus ook in Beetsterzwaag en dit tegen zeer scherpe prijzen. Sommige bedrijven leveren houten vloeren onbewerkt en komen de plankenvloer vervolgens bij je thuis nog oliën. Wij laten dit door machines in de fabriek doen waardoor de kwaliteit van de olielaag een stuk beter is. Wij hebben de productie in eigen beheer waardoor wij alles in de hand hebben. Hierdoor is de levertijd maar zo’n 2 a 4 weken. Jouw vraag is onze opdracht, we maken de vloer zoals de klant hem wil. En niet te vergeten we geven op de toplaag maar liefst 15 jaar garantie.

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Prijsopgave van houten vloeren in Beetsterzwaag

Op de website kan je heel gemakkelijk met de rekencalculator uitrekenen wat een eiken houten vloer voor je woning in Beetsterzwaag je gaat kosten. Je kan ook altijd bij ons langskomen! Wij willen de klant van de beste service voorzien. Kom gerust langs in onze showroom in Beetsterzwaag en wij geven het juiste advies over eiken houten vloeren voor je woning in Beetsterzwaag.