Houten vloeren Assen

Al onze houten vloeren Assen zijn duurzaam, natuurlijk, praktisch en stralen warmte uit. Het verbeterd de akoestiek van je woning in Assen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren. We staan graag voor je klaar in Assen. Kom gerust langs in onze showroom in Beetsterzwaag om ons assortiment te bekijken. Beetsterzwaag is zo'n 45 minuten rijden van Assen. In de showroom hebben wij tal van schitterende houten vloeren hangen daarnaast is het altijd mogelijk dat je een monsterbord meeneemt zodat je kan kijken hoe de houten vloer bij je thuis staat.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

De bewerkingen van houten vloeren in Assen

Een unieke houten vloer voor je woning in Assen? We kunnen tal van bewerkingen op houten vloeren toepassen: branden, bezagen, walsen en trommelen. De bewerkingen die gedaan kunnen worden, zijn doorslaggevend voor het uiterlijk van de planken vloer. Het olien en het bewerken van de houten vloer wordt bij ons in de fabriek gedaan. Op deze manier kunnen wij voor iedereen in Assen de unieke houten vloer maken. Een houten vloer is maatwerk, elke boom is anders waardoor ook elke vloer anders is. Dit geeft elke plank haar eigen karakter. Wij hebben de productie van eiken vloer in eigen beheer, wij maken alle vloeren speciaal op maat voor de klant en dit ook nog eens tegen scherpe prijzen. We hebben al tal van schitterende bewerkte houten vloeren in Assen gelegd. Kijk ook eens gerust op onze website tussen de inspiratie foto's op deze manier krijg je een overzicht van de vele mogelijkheden. 

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 


Ruim assortiment houten vloeren Assen

Bij Dutzfloors vind je een ruim assortiment houten vloeren. Wij hebben de houten vloer die je zoekt voor je woning in Assen. Mocht je een magazine of ergens anders je droom vloer zijn tegen gekomen laat het ons weten, wij helpen je met het realiseren van deze droom vloer. Wij hebben tal van houten vloeren in ons assortiment, namelijk; visgraatvloeren, eiken vloeren, parket vloeren en hoogkant parket. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.