9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Hoge kwaliteit houten vloeren voor je huis in Arnhem

Ben je opzoek naar een hoge kwaliteit houten vloer voor in je huis in Arnhem? We zijn gespecialiseerd in en weten alles van Europees eikenhout, het is onze passie. Van legmethodes en verwarmingsmogelijkheden tot het bewerken van hout; we hebben het hele proces in eigen hand. Alle eikenhouten vloeren die we maken zijn duurzaam en sterk, mede dankzij onze unieke manier van afwerken.

We kopen ons hout zorgvuldig in en zijn kritisch op waar het vandaan komt. We vinden het belangrijk dat je huis in Arnhem wordt voorzien van het beste eikenhout. Daarom leggen onze parketteurs niets anders dan eikenhouten vloeren. Iedere plank gaat door hun handen en wordt zorgvuldig in Arnhem gelegd.

Video afspelen
Houten vloeren Arnhem

Custom-made houten vloeren in Arnhem

Woon je in Arnhem en ben je op zoek naar een custom-made houten vloer voor een eerlijke prijs? Combineer een lekker dagje Friesland met een bezoek aan onze showroom in het bosrijke Beetsterzwaag. We ontvangen je graag en laten je zien hoe een op maat gemaakte houten sfeer toevoegt aan je huis in Arnhem.

Een groot voordeel van onze vloeren is dat we alles zelf doen, van de inkoop tot het maken en leggen van de vloer. Er zijn dus geen tussenhandelaren in het spel. Onze prijzen blijven hierdoor eerlijk en transparant zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Is de vloer die je wilt buiten je budget? Dan zoeken we actief naar de oplossing om jouw droomvloer alsnog te realiseren.

Wil je een afspraak maken?

Heb jij interesse in houten vloer voor je woning in Arnhem en wil je weten wat wij je te bieden hebben? Je kunt direct een afspraak maken, maar je kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn te bereiken per e-mail via info@dutzfloors.com of per telefoon op 0512-212414.

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Vloeren gelegd in verschillende plaatsen

0

Aanbeveling van klanten

Visgraat vloeren in Arnhem maken je huis een thuis

Met een visgraat vloer voor je woning in Arnhem weet je zeker dat je een vloer laat leggen die jarenlang meegaat. Deze visgraat vloeren zijn niet alleen geschikt voor de woonkamer maar ook voor je keuken of slaapkamer. Hout is warm, dus je hoeft niet bang te zijn dat je snel koude voeten zult krijgen. De vloer is door zijn stijl met vrijwel alle soorten meubels te combineren en past dus in ieder interieur, en bij iedere woonstijl. Op deze manier weet je zeker dat een visgraat vloer past bij je woning in Arnhem.

Vloer inspiratie opdoen voor je woning?

Wil je inspiratie opdoen voor je bestaande of nieuwe woning in Arnhem? Op onze website vind je tal van inspiratiefoto’s van vloeren die wij door heel Nederland hebben geplaatst. Ben je daarnaast benieuwd naar onze top 10 bestverkochte houten vloeren? Bekijk ze direct.

Visgraat vloeren Arnhem