Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Houten vloeren
9.3 / 10 gemiddelde van 304 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Houten vloer versus pvc

Ben je op zoek naar een pvc-vloer? Waarschijnlijk omdat je denkt dat een pvc-vloer minder onderhoud vergt dan een houten vloer. Of wellicht omdat een pvc-vloer geschikter is met jonge kinderen, voor in keukens en met huisdieren of voor op vloerverwarming. Maar je bent toch niet opzoek naar een pvc-vloer omdat dit mooier is dan een houten vloer? Daarom hebben wij hier iets op bedacht! Een schitterende innovatie namelijk: Ultraviolette houten vloeren.

Ultraviolette is het beste van beide ‘werelden’. Namelijk de onderhoudsvriendelijkheid en slijtvastheid van pvc en de uitstraling en warme beleving van een houten vloer.

Ultraviolette houten vloer perfect in combinatie met vloerverwarming

Onze UV houten vloeren zijn van de beste kwaliteit Europees eiken en worden in Nederland geproduceerd. Hierdoor wordt krimp en uiteenzetting tegen gegaan. De werking is hierdoor geminimaliseerd en onze ultraviolette houten vloeren kunnen perfect in combinatie met vloerverwarming. In het geval van de UV-houten vloer wordt het hout voorzien van twee lagen UV-olie. De eerste geeft het hout de gewenste kleur en de tweede dient als beschermlaag. Op deze manier ontstaat een sterke, slijtvaste laag die de UV-houten vloer perfect maakt voor mensen met huisdieren en kleine kinderen, of voor gebruik in keukens, hotels of de horeca. De UV-lagen worden onder speciale lampen met een temperatuur van 800 graden in de vloer gebrand waardoor de vloer direct uithardt. Het resultaat is een kleurvaste, onderhoudsvriendelijke vloer, waar je geen enkel omkijken naar hebt en die perfect kan worden gecombineerd met vloerverwarming.

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend